Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

6 креативни идеи за опаковане на коледни подаръци

6 креативни идеи за опаковане на коледни подаръци

Нищо не създава мигновено празнично настроение така, както красиво опакованият подарък. За да Ви улесним, събрахме любимите си творчески съвети, с които да подобрите опаковането на подаръци.

1. Добавете нотка природа към опаковката си

Потърсете в задния си двор или в гората зеленина, подходяща за подарък. Обърнете внимание на сезонната зеленина, като борови шишарки, смърчове, кипариси и гроздове от червени плодове.

Хубаво опаковани коледни подаръци с природни орнаменти


Ако не искате да се занимавате с лесовъдство, в повечето супермаркети или цветарски магазини се продават различни видове зеленина. Сухите цветя също са красиво допълнение към подаръка. Изберете едно цвете или направете малък букет и го добавете към панделката.

2. Лични етикети за подаръци, които докарват усмивка

Лесен начин за добавяне на лична нотка е да напишете малък поздрав върху етикета на подаръка. Може да е толкова просто, колкото да напишете няколко думи, които описват получателя, или може би малък цитат от любимата ви коледна песен или филм.
Например: "Весела Коледа! Нека сърцето ти е светло. Отсега нататък твоите проблеми ще бъдат несъществуващи" от коледната класика Have Yourself a Merry Little Christmas.

Ако искате да отидете още по-далеч, можете да създадете малка загадка, която да подскаже от кого е подаръкът. Това определено ще предизвика една или две усмивки.

И накрая, можете да се откажете от традиционните етикети за подаръци и да отпечатате снимки на себе си и на получателя - малко напомняне за връзката Ви, което може да се пази дълго след Коледа. 

3. Опаковайте коледния подарък в подарък

Затворената кошница е наистина красив начин за опаковане на подаръците. Това може да се използва, когато подаръците са по-малки предмети, като например диспенсър за сапун, сапунерка или поставка за четки за зъби. Кошницата може да се използва и след това за съхранение.


Можете също така да изберете още по-креативен вариант, като увиете възглавница в калъфка за възглавница или завивка в калъфка за завивка. Добавете красива панделка и избягвайте традиционната опаковъчна хартия. Можете също така да увиете декоративна възглавница или рамка за снимка в кувертюра - възможностите са безкрайни.

4. Добавете хендмейд декоративни елементи

Създайте малки перлени мъниста с формата на звезди, сърца, коледни елхи - само въображението Ви определя границата. Можете да ги използвате като етикети за подаръци, но те са чудесни и за допълнителна декорация. Можете да ги залепите върху хартията за подаръци или да ги добавите към панделката за подаръци.

Коледен подарък, опакован в хартия и украсен с бонбони и перлени мъниста

 

Друг вариант е да изрежете малки фигурки от картон. Белият ангел е прост, но много ефектен и ще подхожда на всички видове опаковъчна хартия. Бързо търсене на шаблон за ангел в интернет ще Ви даде чудесна отправна точка.

5. Украсете коледните подаръци с ядливи лакомства

Домашно приготвените коледни лакомства сами по себе си са прекрасен подарък, но също така са идеални за подобряване на играта с опаковките.

Коледните бисквитки, украсени с глазура, са едновременно красиви и вкусни. Не забравяйте да направите малка дупчица в бисквитките, преди да ги изпечете, през която да мине подаръчната панделка. Това е страхотно забавление за любителите на Коледа от всички възрасти.

Друг класически вариант са сушените парченца портокал или пръчките канела. Те са изключително декоративни и ухаят много коледно. Залепете ги върху опаковъчната хартия или ги завържете с панделката за подаръци.

Украсете коледните подаръци с ядливи лакомства

Имате нужда от по-лесен вариант? Тогава се насочете към закупените от магазина сладкиши - особено към червените и белите захарни пръчици, които са самата Коледа.

6. Използвайте повторно старите си платове като опаковъчна хартия

Намалете опаковъчната хартия и опаковайте подаръците си с плат този празничен сезон. Тази по-устойчива размяна е идеална, ако имате стари текстилни изделия, които се въртят наоколо. Гъвкавостта на тъканта означава, че тя покрива странни форми и не се къса в ъглите. Бързо търсене на видео ръководства ще Ви покаже много красиви начини за увиване с плат.

Опаковане на коледни подарци

Друг чудесен начин да опаковате коледните си подаръци е с празничната и рециклирана опаковъчна хартия KARDUS. Към панделката можете да добавите коледни украшения, които могат да се използват за украса на коледната елха през следващата година.

Коледни подаръци, украсени с коледни украшения, клонки и борови шишарки

 

Коледна украса STJERNE

 

Комбинирайте 6-те съвета по вълнуващи и креативни начини за наистина уникално и персонализирано опаковане на коледни подаръци.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб