КОМФОРТНИ КУВЕРТЮРИ ЗА ВАШЕТО ЛЕГЛО

Докато декоративните възглавници и одеялата не са задължителна украса в спалнята, кувертюрите са от съществено значение за подобряване на дизайна на спалнята и спомагат за създаването на атмосфера на лукс и комфорт. Изберете от гамата удобни кувертюри за легла на JYSK, за да добавите нов модел към колекцията си. В JYSK ще намерите широка гама от кувертюри, както за единични, така и за двойни легла. Вижте какви дизайни предлагаме в нашата гама и изберете подходящата за вас кувертюра, за да можете да защитите чаршафите, спалното бельо и възглавниците. 

Прочетете също защо кувертюрите са важни за Вашата спалня

Кувертюрите ще Ви помогнат да внесете ред в спалнята си и ще предпазят завивките и възглавниците Ви от прах през целия ден. Изберете кувертюра която да отговаря на стила на спалнята и я комбинирайте с красиви декоративни възглавници. В JYSK предлагаме кувертюти за легло в богата гама от цветове, материали и качество и със сигурност ще намерите правилните за вас. Нашите кувертюри са подходящи, както за единични легла, така и за по-големи спални. А някои от покривалата са двулицеви, с тяхна помощ ще можете лесно да преобразите спалнята.

  Спалня - Покривки за легло

  Кувертюра ROSENTRE 160x220 сива
  15 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  Кувертюра ROSENTRE 160x220 синя
  15 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  Кувертюра HIRSHOLM 220x240 сива
  30 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 64%
  Само в магазините
  Кувертюра TALL 220x240 бяла
  45 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 47%
  Кувертюра BALLBLOM 240x260 бежова
  55 ЛВ./бр.
  89,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Кувертюра BALLBLOM 240x260 зелена
  55 ЛВ./бр.
  89,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Кувертюра ENGBLOMME 220x240 сива
  65 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Кувертюра ENGBLOMME 220x240 розова
  65 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Кувертюра VALMUE 240x260 бежова
  90 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%

  ЗАЩИТА НА ОДЕЯЛА И ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Кувертюрите създават ред в спалнята, като същевременно предпазват завивките и възглавниците от прах през деня. Освен това юрганите подчертават стила, който искате да покажете. JYSK предлага покривала за легла в различни цветове, материали и нива на качество, така че да можете да намерите подходящото за вас.

  Препоръчваме Ви да си купите няколко кувертюри, за да можете да ги сменяте няколко пъти през годината и да освежите вида на спалнята си.

  ЛЕГЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В МЕБЕЛ ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА

  Ако живеете в студио, леглото ще бъде част от дневната. В този случай трябва да проявите креативност и да използвате леглото като мебел за дневната през деня. С помощта на кувертюра и няколко големи възглавници леглото може да се превърне в мебел за гостите. Това е подходящо решение и за детски спални, където леглото играе ролята на мебел през деня.

  Когато оправяте леглото сутрин, най-добре е да изчакате около два часа, преди да покриете завивките с кувертюра, за да се изпари влагата. Това ще позволи на одеялата да запазят по-добре естествената си форма.