РАМКИ ЗА СНИМКИ И ПЛАКАТИ

Декорирането с рамки за снимки е лесен начин да освежите дома си с нови аксесоари, без да харчите цяло състояние. Рамката може да се използва за изразяване на Вашия стил и да подчертае семейните Ви снимки или плакати. Създайте колаж или персонализирана стена със снимки и комбинирайте малки и големи рамки от различни материали. В JYSK можете да закупите класически рамки за снимки в черно, бяло или дърво.

24 продукти
  24 продукти

  Декорация - Рамки

  Рамка за снимка OSCAR 30x40см бяла
  8,50 ЛВ./бр.
  17,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  Рамка за снимка OSCAR 30x40см черна
  8,50 ЛВ./бр.
  17,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  Рамка за снимка OSCAR 40x50см черна
  17,50 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Ново
  Рамка за снимка OSCAR 40x50см бяла
  17,50 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Ново
  Рамка за снимка OSCAR 50x70см черен
  20 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Рамка за снимка OSCAR 50x70см бяла
  20 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Рамка за снимка OSCAR 60x90см черна
  27,50 ЛВ./бр.
  54,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%

  Рамките за снимки са една от най-широко използваните форми на декорация на стени. В JYSK предлагаме широка гама от рамки на изгодни цени, без да правим компромис с качеството.

  Ако не искате да пробивате дупка в стената, можете да използвате подложката, която се доставя с много от нашите рамки, за да ги поставите на маса или рафт. Декоративно е също така да поставите по-големи рамки за картини върху рафт или бюфет, подпрян на стената. По този начин можете лесно да премествате картините и плакатите си, без да се притеснявате за дупки в стената.

  РАМКИ ЗА СНИМКИ В РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ

  В гамата от рамки на JYSK ще намерите голямо разнообразие от популярните размери на формат А:

  A6 = 10x15 см
  A5 = 15x21 см
  A4 = 21x30 см

  В допълнение към класическите размери предлагаме и рамки с размери 13x18 см, 18x24 см, 30x40 см, 40x50 см и 50x70 см.

  ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН С РАМКИ

  Единственото ограничение за това къде можете да използвате рамки като декорация за стена в дома си е Вашето въображение. Плакатите с цитати или послания са особено модерни и могат да се впишат във всяка стая, независимо дали става дума за банята, детската стая, кухнята, коридора, дневната или офиса.

  ИЗБОР НА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Създаването на фотостена е модерно, тъй като дава възможност за творческа изява. Можете да комбинирате персонализирани изображения, плакати с цитати и други изображения, които отговарят на Вашия вкус - всичко зависи от Вас.

  Много от нашите фоторамки са с цветни изображения, вълнуващи мотиви и вдъхновяващи цитати. Ако не Ви харесва, те могат лесно да бъдат заменени.

  ТЪМНИ ИЛИ СВЕТЛИ РАМКИ ЗА СНИМКИ

  Материалът и цветът на рамката за снимка могат да променят цялостния облик на стаята и на самата снимка. Снимка с тъмни тонове ще изглежда добре в бяла или неутрална дървена рамка, докато обект със светли тонове ще бъде подчертан и допълнен добре от тъмна или черна рамка.

  Можете също така да си купите бели или дървени рамки, които сами да боядисате в определен цвят. Това прави Вашите рамки по-лични и по-креативни.

  АКУСТИКА И РЕВЕРБЕРАЦИЯ

  Картините по стените могат да допринесат за по-добра акустика в помещения, в които може да има реверберация. Това може да се случи например в банята, където има много твърди повърхности, които отразяват звука. Колкото по-големи рамки и изображения изберете, толкова по-добра ще е акустиката.