Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Комплект за баня, на постелка за баня с хавлиени кърпи.

Цветни предложения за модерната баня

Пролетното настроение може да присъства и във Вашата баня. Красивите пастелни цветове ще намерят своето място и в мокрото помещение с помощта на нашите нови предложения. Ето какви новости има в нашия асортимент.

Хавлиите са основна и лесна част за освежаване на банята. Комбинирайте цветове за разкош или за да Ви е по-лесно да разграничите коя на кого е.

 
Постелките за баня не са задължителни. Те са необходими, когато излезете от душа. Дебелата и луксозна постелка NORBERG със сертификат Standard 100 от OEKO-TEX® има и латексов гръб против за повече стабилност.


За тези от Вас, които държат на красивите комбинации, предлагаме нашите аксесоари - диспенсър за сапун, четка за тоалетна и поставка за четките за зъби. Предлагаме ги в колекции, които ще допринесат за желания кохерентен вид на банята.


Ако имате нужда от допълнително място за всички джунджурии, които държите в банята, нашето предложение е рафт SULVIK. Рафтът е красива минималистична украса за всяка баня.

 

Това са само част от новостите, които ще Ви помогнат да освежите банята. Ето какво още можете да намерите при нас:

Държачи RUNDVIK ще Ви помогнат да окачите шампоана под душа. Еко четка за зъби от бамбук VIDJA. Несесер KINNA, който се предлага в два цвята и еднакво практичен, както на път, така и вкъщи. И куките за душ завеса VARA ще прибавят нотка лукс.

Всички новости можете да намерите, както във физическите магазини JYSK, така и на JYSK.bg.

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи