Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Специалист прием на стока: “Предизвиквам себе си да не спирам да се развивам”

Емил Велев, Специалист прием на стока

Дата:

Категория: Зад кулисите

Когато научава от приятел, че JYSK отваря Дистрибуционен център в България и търси работници, Емил Велев решава да се свърже с отдел Човешки ресурси и да кандидатства за работа в склада. Той вече познава фирмата и му допада идеята за работа в международна среда. Това се случва през септември, а Емил започва работа в компанията през октомври 2018 година. 

Емил ни разказа повече за работата си в JYSK, за ежедневните си задължения и мотивацията си.

Каква е длъжността ти в ДЦБ и какви са ежедневните ти отговорности?

Моята длъжност е Специалист прием на стока. Задачата ми е доста отговорна и важна за целия процес в склада и се състои в това да приемам ясно и точно количеството стока, която пристига тук. След това трябва да я преброя, да поставя баркодове и да определя мястото й за съхранение в склада.

Също така, следя съхранението на стоката и ако е нужно, правя предложения за по-добро използване на складовото пространство.

Какво те мотивира да кандидатстваш?

Мотивира ме това, че компанията е голяма, международна и утвърдила се на пазара. Реших, че това е ново място и ново предизвикателство, и че мога да се докажа и да науча нови неща.

Името на компанията ме мотивира. Преди да започна в JYSK, очаквах да заваря добра работна атмосфера, добри отношения между колегите, спокойствие и добра организация на работата. Като цяло, атмосферата е добра, работното време е нормирано, заплащането е конкурентно, има осигурено столово хранене. Очакванията ми не само се покриха, а и дори бяха надхвърлени. Освен това, компанията дава възможности за усъвършенстване и растеж на служителите си.

За мен е чест да съм част от най-голямата и модерна логистична база на Балканите. 

Какво е най-интересно в работата ти и кое е най-голямото предизвикателство?

Най-интересно ми е да следя за това приемът, разпределението и съхранението на стока да са направени правилно. Харесва ми да научавам нови неща и да обогатявам знанията си.

Най-голямото предизвикателство е да се докажа тук и да израсна нагоре в организацията. Предизвиквам себе си да не спирам да се развивам – да ставам все по-можещ и все по-знаещ.

За да кандидатствате за работа в дистрибуционния център на JYSK в Божурище, посетете страницата ни.