Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Разхвърляно легло с възглавници и завивки

JYSK провежда проучване за съня

Как спят европейците? Жителите на коя страна спят най-много? Къде най-често децата нарушават съня на своите родители? Това са само част от въпросите на нашето ново проучване - как спим.

Съдейки по нашия асортимент, европейците имат много общо помежду си. Що се отнася до начина на сън, открояват се малки различия. Например: В Полша голяма част от населението живее в двустайни апартаменти и това е причината да спят на разтегателни канапета. В Централна Европа са популярни матраците с кокосови влакна. Във Великобритания е съвсем нормално двойното легло да е 135 см широко. Докато в Дания, посочените размери са за тясно единично легло, стандартът за двойна спалня е 180 см. В южната част на континента хората предпочитат да спят с одеяло, а в скандинавските страни Ви е необходима плътна завивка с пухест пълнеж.

Имаме нужда от вашата помощ

Описаните различия ни провокираха - дали няма и други черти, типични за отделните страни. Например: В коя държава хората се будят най-лесно? Къде се събуждат кисели? Къде трябва да живеете, за да си набавите с необходимото количество сън?

Проучването ще бъде публикувано на Facebook страницата, както и в онлайн бюлетина в 19 страни в цяла Европа, където присъства JYSK Nordic. С Вашата помощ ще видим цялата картина. Отговорете на въпросите, така ще допринесете за проучването на JYSK - как спят европейците.

Резултатите ще споделим с Вас през месец август. Останете с нас!

Страните от JYSK Nordic:

Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Унгария, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Швеция, Украйна и Великобритания.

Открийте повече

Продукти и съвети за прохладен сън

Продукти и съвети за прохладен сън

Как да намалим алергиите в спалнята?

Как да намалим алергиите в спалнята?

Разберете значението на съня

Разберете значението на съня

Как да спим по-добре в жегата?

Как да спим по-добре в жегата?