Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Спяща жена

Какво е качеството на Вашия сън?

Дата:

Категория: Сън

Добрият сън е гаранция за Вашето здраве и самочувствие. Ако се чудите дали можете да подобрите начина по който спите, ще Ви помогнем. В JYSK разработихме проучване, с чиято помощ ще сравните качеството на съня си с това на Вашите близки или приятели. Ако се налага да промените качеството на съня, не се колебайте нито миг.

Факторите, оказващи влияние върху качеството на съня са много. За съжаление, не съществува рецепта за добър сън. Може би не се наспивате, защото се събуждате по няколко пъти нощем. Възможно е да се чувствате още по-изморени, когато чуете звъна на будилника рано сутрин. Или пък се будите с болки във врата или Вие дискомфортно. А знаете ли, че температурата в стаята също влияе върху съня? Ако имате проблеми със съня, вземете необходимите мерки, не пренебрегвайте симптомите на тялото.

Направете нашия тест, за да разберете какво е качеството на Вашия сън. Ако имате нужда от помощ, можете да посетите най-близкия магазин JYSK, където нашите служители с удоволствие ще Ви помогнат.

В JYSK сме се специализирали в предлагането на продукти, които ще подобрят Вашия сън. Можем да Ви насочим към правилния избор на матрак, завивка или възглавница, необходими за Вас.