Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Идеи за коледни подаръци за нея и за него

Идеи за коледни подаръци за нея и за него

Коледа е съвсем близо и затова е време за ежегодния въпрос: Какво да подарите на близките си за Коледа?

Коледни подаръци за всеки

Когато търсите идеалния коледен подарък, още в началото на годината можете да забележите дали има нещо конкретно, което им липсва или искат. Може би сте забелязали, че спалното им бельо е износено, или са споменали, че биха искали халат за баня, че са уморени от старите възглавници и завивки, или че домът им би имал нужда от нов декор.

Коледни подаръци за грижа

Жена в сив халат и аксесоари за баня

 

Грижата за себе си изглежда по различен начин за всеки. За някои хора това е толкова просто, колкото да си вземат дълъг душ и да използват мека кърпа след това. За други това може да е разширяване на рутинната грижа за кожата или преобразяване на банята в светилище.

Едно е сигурно: отделянето на дори няколко минути за доброто Ви настроение е от съществено значение.

Класическите коледни подаръци за нея и за него

Класически коледен подарък са кърпите. Кърпите за баня, кърпите за ръце, кърпите за пране и плажните кърпи са чудесни подаръци, особено ако са изработени с високо качество. Можете да подарите кърпи в уникални цветове или да изберете сигурните такива - синьо, бяло или сиво.


Друга класическа идея за подарък са завивките и възглавниците. Изборът на възглавница и завивка е много индивидуален. Ако в списъка с желания няма конкретна завивка или възглавница, изберете тази, която смятате, че е подходяща. Ако се колебаете какво да изберете, прочетете нашето ръководство за завивки и възглавници.

И не забравяйте, че получателят винаги може да върне или размени подаръка в JYSK. Независимо дали сте закупили продукт онлайн или в магазин, можете да го замените или върнете без ограничение във времето.

Коледни подаръци за спалнята

Друг популярен и класически подарък е спалното бельо. Както и при кърпите, използваме го всеки ден. В JYSK разполагаме с богат избор от спално бельо от различни материали и с различен дизайн, което улеснява намирането на идеалното решение за него или нея.

Спалня със синьо спално бельо.


Прекарваме много време в спалнята и затова тя трябва да се чувства приветлива и релаксираща. Подарете подарък, който веднага ще обнови спалнята на получателя, например декоративни възглавници или завивка за легло: