Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Коледни подаръци и домашен декор в скандинавски дизайн

Идеи за коледни подаръци за нея и за него

Дата:

Категория: Коледа, Съвети

Коледа е съвсем близо и затова е време за ежегодния въпрос: Какво да подарите на близките си за Коледа?

Коледни подаръци за всеки

Когато търсите идеалния коледен подарък, още в началото на годината можете да забележите дали има нещо конкретно, което им липсва или искат. Може би сте забелязали, че спалното им бельо е износено, или са споменали, че биха искали халат за баня, че са уморени от старите възглавници и завивки, или че домът им би имал нужда от нов декор.

Коледните подаръци за грижа

Жена в сив халат и аксесоари за баня

 

Грижата за себе си изглежда по различен начин за всеки. За някои хора това е толкова просто, колкото да си вземат дълъг душ и да използват мека кърпа след това. За други това може да е разширяване на рутинната грижа за кожата или преобразяване на банята в светилище.

Едно е сигурно: отделянето на дори няколко минути за доброто Ви настроение е от съществено значение.

Класическите коледни подаръци за нея и за него

Класически коледен подарък са кърпите. Кърпите за баня, кърпите за ръце, кърпите за пране и плажните кърпи са чудесни подаръци, особено ако са изработени с високо качество. Можете да подарите кърпи в уникални цветове или да изберете сигурните такива - синьо, бяло или сиво.


Друга класическа идея за подарък са завивките и възглавниците. Изборът на възглавница и завивка е много индивидуален. Ако в списъка с желания няма конкретна завивка или възглавница, изберете тази, която смятате, че е подходяща. Ако се колебаете какво да изберете, прочетете нашето ръководство за завивки и възглавници.

Разгледайте нашия асортимент от възглавници

Разгледайте нашия асортимент от завивки

И не забравяйте, че получателят винаги може да върне или размени подаръка в JYSK. Независимо дали сте закупили продукт онлайн или в магазин, можете да го замените или върнете без ограничение във времето.

Коледен подарък, който подобрява спалнята

Друг популярен и класически подарък е спалното бельо. Както и при кърпите, използваме го всеки ден. В JYSK разполагаме с богат избор от спално бельо от различни материали и с различен дизайн, което улеснява намирането на идеалното решение за него или нея.

Една спалня със спално бельо и една със синьо спално бельо


Прекарваме много време в спалнята и затова тя трябва да се чувства приветлива и релаксираща. Подарете подарък, който веднага ще обнови спалнята на получателя, например декоративни възглавници или завивка за легло:

Естетичният коледен подарък за него и нея

Подарък за тези, които обичат интериорната декорация, или за тези, които просто се оплакват от скучния си дом. Декорът за дома е чудесен коледен подарък, тъй като има от какво да избирате - и е лесно да намерите нещо за всеки бюджет.

Вази, свещници, лампи и свещи в скандинавски дизайн и светли цветове


Разгледайте нашата категория Домашни потреби или се вдъхновете от избраните артикули тук:

Коледни подаръци за геймъра

Ако самият Вие не сте геймър, може да Ви се струва почти невъзможно да разберете какво да купите на геймъра в живота си.

Три геймърски стола със зелени, оранжеви и сиви детайли


За да Ви помогнем да откриете печеливш подарък, подбрахме най-добрите продукти за игри, от които можете да избирате:

 

И накрая, не забравяйте най-хубавия от всички подаръци около коледната елха: присъствието на щастливи приятели и семейство, сгушени един в друг.