Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 05 октомври!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Две малки настолни лампи и лампа на батерии

Любимите лампи на купувача

Дата:

Категория: Домашен декор

Има нови лампи в нашия асортимент за осветление, които заслужават допълнително внимание. Попитахме Tina Nymann, един от нашите експерти в областта на жилището и декорацията, какво ги прави специални и къде би ги използвала в собствения си дом. "Осветлението е от решаващо значение за атмосферата във всеки дом. Затова избрах да обърна внимание на две настолни лампи и една лампа на батерии, които придават мека и уютна светлина на дома Ви", започва Tina и продължава да описва подробно всяка от тях.

Стъклена настолна лампа EDMUND

Настолна лампа със стъклена основа и сив абажур върху мраморен поднос

 

"Настолната лампа EDMUND е с основа от опушено стъкло и сив памучен абажур, който се съчетава идеално с нея. Простотата на цвета се съчетава идеално с дизайна. EDMUND притежава елегантност, която я прави идеална за всекидневната както като функционален, така и като декоративен елемент. Ако искате да повишите нивото на спалнята си, поставете EDMUND на нощното шкафче. Тя веднага ще придаде на стаята усещане за хотел", казва Tina.

EDMUND е висока 35 см.

Разгледайте и любимия декор на Tina за този сезон

Бамбукова лампа за маса JULIUS

Настолна лампа в скандинавски стил с бамбукова основа

 

"Настолната лампа JULIUS е с бамбукова основа и семпъл ленен абажур. Дизайнът е семпъл и скандинавски. JULIUS ще придаде деликатна и мека светлина, което я прави идеална за нощно шкафче", казва Tina.

Лампа на батерии HOLGER

Батерийна лампа от кафяво стъкло

 

"Този сезон искам да подчертая и новата ни лампа на батерии HOLGER, която дава топла и декоративна светлина. Акумулаторната лампа е лесна за поставяне в дома Ви и създава идеален уют. Използвайте го на рафтове, маси или го вземете със себе си", казва Tina с вълнение.

Батерийна лампа от кафяво стъкло

 

Лампата на батерии HOLGER е висока 16 см и се предлага с несменяема декоративна LED крушка и 3 x батерии ААА.