Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Черен висящ полилей с големи крушки и вложка от Тина Ниман

Любимите лампи на купувача

В нашия асортимент за осветление има нови лампи, които заслужават допълнително внимание. Тина Ниман е един от нашите експерти в областта на жилището и декора и я попитахме за нейните любими продукти и историите, които стоят зад тях. "Подбрах някои малко нетрадиционни лампи - лампи с определена характеристика или функционалност, които придават стил и уют на дома Ви", започва Тина и продължава да описва подробно всяка от тях.

Дифузерна лампа HANNES и етерични масла LEON

Бяла дифузерна лампа

 

HANNES е лампа, която действа и като дифузер. Налейте вода в основата, добавете няколко капки ароматно масло LEON и го включете. Височината на HANNES е 16 см, диаметърът му е 11 см и включва USB кабел. Ароматното масло LEON се предлага в опаковка с три различни аромата.

"HANNES ще разпръсне прекрасна, приглушена светлина и - с помощта на етеричните масла LEON - прекрасен аромат и приятна влажност едновременно. HANNES има класическо излъчване, което ще подхожда на всяка спалня, стая за тийнейджъри или баня. Основата е с дървен вид и бял пластмасов плот с елегантни ръбове, а практичният размер я прави идеална за рафт или крайна масичка", казва Тина.

Полилей MAGNAR и крушки TORE

Черен полилей с големи крушки над масата за хранене.

 

MAGNAR е черен полилей "три в едно" от стомана с три въжета. Дължината на всяко от тях е 200 см, но можете да регулирате дължината му, така че да пасне над масата за хранене или където Ви е необходимо - просто навийте кабелите в основата. Лампата не включва крушки, но Ви препоръчваме да използвате LED крушка TORE.

"Важно е да комбинирате полилея MAGNAR с подходящата крушка и смятам, че новата декоративна LED крушка TORE е точно такава. Елегантната месингова визия в горната част на фасунгата и голямата крушка в цвят на дим изглеждат много стилно заедно", казва Тина "Но тази лампа е не само елегантна - тя е също така практична и многофункционална. Ще я окача над масата за вечеря, но спокойно може да се постави в тъмен ъгъл на всекидневната или дори в коридора."

Лампа на батерии KLEMENS

Лампа на батерии от бамбук и хартия

 

Лампата на батерии KLEMENS е с височина 46 см, идва с незаменяема декоративна LED крушка и има кутия за батерии с функция таймер.  

"Накрая искам да подчертая нашата лампа на батерии KLEMENS, която излъчва топла и декоративна светлина. Крушката е поставена в бяла пластмасова тръба, която създава мека, разсеяна светлина. Хванете дръжката и носете KLEMENS със себе си, за да добавите косинус във всяка стая", предлага Тина.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.