Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Направете теста и открийте кой стил на открито Ви подхожда

Две малки настолни лампи, поставени на конзолна маса и маса за хранене

Любимите лампи на купувача

Дата:

Категория: Декорация

В нашия асортимент за осветление има нови лампи, които заслужават допълнително споменаване. Попитахме Tina Nymann, един от нашите експерти в областта на жилищното обзавеждане и декора, какво ги прави специални и къде би ги използвала в собствения си дом. "Осветлението е от решаващо значение за атмосферата във всеки дом. Затова избрах да обърна внимание на две настолни лампи, които придават мека и уютна светлина на дома Ви. Освен това новите ни акумулаторни LED свещници заслужават малко повече внимание", започва Tina и описва подробно всеки от тях.

Ратанова настолна лампа HELMER

Настолна лампа от ратан и с бежов абажур

 

"Настолната лампа HELMER е изработена от ратан и има абажур от плат, който се съчетава идеално с нея. Простотата на материалите се съчетава перфектно с дизайна. HELMER се отличава с лекота и елегантност, които я правят подходяща за всяка стая и всеки дом. Светлината от HELMER е мека и ще бъде идеален допълнителен източник на светлина в спалнята или всекидневната Ви", казва Tina.

Разгледайте и любимия декор на Tina за този сезон

Стъклена настолна лампа GERLUF

Настолна лампа от рифеловано бяло стъкло върху дървена маса за хранене

 

"GERLUF е изработена от бяло стъкло с жлебове, което е супер модерно през този сезон. Матовата повърхност, съчетана с елегантните извивки на дизайна, я прави много стилен избор. С малкия отвор в горната част GERLUF ще придаде деликатна и мека светлина. Поставете я там, където се нуждаете от допълнителен уют, или я използвайте, за да осветите ъглите на дома си и да се насладите на красиво, меко осветление", казва Tina.

Чаени свещи IVAN

LED чаени свеши в малка стъклена купа

 

"Този сезон искам да подчертая и нашите чаени свещи IVAN. Предлагат се в пакет от четири броя със зарядно устройство и дистанционно управление. IVAN е по-устойчив избор на LED тиалайтс, тъй като можете да ги използвате отново и отново. 7 часа зареждане осигуряват приблизително 30 часа светене. С дистанционното управление можете да управлявате функцията на таймера и да променяте различните настройки на светлината. Изберете между трептяща или постоянна светлина и затъмнете светлината. Тези функции улесняват създаването на идеалното ниво на уют. IVAN е наистина луксозен избор, когато става въпрос за LED свещи", казва Tina с вълнение.