Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Сиво кресло до прозореца, бамбуков разделител за стая. Бамбуков фенер на пода до бамбуково бюро и маслинено зелен кухненски стол.

Нов тренд в JYSK: INFUSION

Какви са Вашите планове през лятото? Искате да отпочинете или да се впуснете в нов проект? Нашият нов тренд ще Ви помогне да постигнете Вашите желания.

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите дома си: RESET BASIC, MINDFU LGARDEN и INFUSION.

INFUSION ще внесе любимите елементи от природата директно във Вашия дом. Намерете вдъхновение, за да преобразите домашния офис в място, където обичате да прекарвате време. Задължително поставете комфортно кресло HUNDESTED до прозореца и се насладете на светлината с любимата книга или чаша кафе.


В този тренд нашите специалисти се опитаха да се доближат колкото се може повече до природата с помощта на използваните материали, текстури и органични форми. Един прекрасен пример за това са кошниците GRIMUR, изработени от филц и с красиви заоблени форми.

Етажерки за стена със саксии и кошници.

Идеята е да се уедините далеч от забързаното всекидневие. В непрестанно търсене на нови усещания, като мекия допир на подплатеното одеяло VALMUE.


Комбинацията от тъкани и дървесина допринася за цялостното чувство на спокойствие. Устойчивият начин на добив на суровините Ви гарантира правилен избор в обновяването на дома. В този случай бюрото VANDSTED, изработено от бамбук, и саксията MIKKI са с красиви заоблени крачета и се допълват с маслинено зеления кухненски стол VASBY.

Маслинено зелен кухненски стол до бамбуково бюро.

Текстурите са все още в основата на всеки един от нашите трендове. Този път нашите дизайнери си поиграха с тези акценти и могат да бъдат забелязани интересни решения в скандинавски стил. Например саксията LEONARD е с неутрални цветове.

Саксия с четки за рисуване на бамбуково бюро.

Цветовата гама е вдъхновена от природните елементи - земя, вода и въздух. Сини и зелени нюанси доминират, а земните тонове придават спокойствие и баланс. Цялата тази хармония може да бъде намерена в количката KANSTRUP.

Количка с рафтове и кутии за съхранение.

 

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление