Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Памучни кърпи на пейка и аксесоари за баня от сиво стъкло.

Нова колекция артикули за банята

Два пъти в годината Лорънс Мюлер, закупчик в категория „Баня”, заедно с отдел Range and Design сглобява колекция от стилни продукти за баня. Вие можете да ги използвате поотделно или комбинирате. Колекцията е с работното име Nordic Bathroom.

„Красивите цветове на хавлиената кърпа SEGERSTA са в основата на новите предложения,“ разказва Лорънс. „SEGERSTA е изработена от висококачествен памук, а райето й е в различни нюанси - жълто, сиво и синьо и придава чар на всяка баня.“


„От време на време всички имаме нужда от малко почивка, природата е прекрасно място за отмора. С новите ни предложения искаме да Ви помогнем да преобразите Вашата баня в един малък храм за релакс и грижа за себе си. Артикулите в колекцията са изработени от естествени материали - памук и дървесина. Нюансите им са синьо и зелено, земни тонове и органични форми,“ допълва Лорънс.  

Комплект аксесоари за баня с диспенсър за сапун, поставка за четки и бурканче за съхранение, всички до мивката в банята.

Вдъхновение за банята със зелен профил

Природата е на централно място, а рационалното използване на нейните ресурси проличават във всеки един елемент на колекцията. Например хавлиените кърпи SEGERSTA са изработени от 70% памук и 30% рециклиран памук. Докато постелките за баня NOLVIK имат сертификат Global Recycled Standard (GRS), са изработени от 55% рециклиран полиестер и 45% памук.

Два нови аромата ще откриете в нашия асортимент. Това са ароматни масла – LINDOM ванилия или лимонена трева. От месец септември 2021 в нашия асортимент ще присъстват ароматни масла, произведени в Европа, в този случай Германия. Като намалим маршрута за доставка на нашите продукти, ще намалим нашия въглероден отпечатък.

Козметичен несесер в тъмносиньо и ароматно масло в шишенце.


Наскоро спряхме използването на пластмасови опаковки за нашето спално бельо и чаршафи. Това важи и за нашите душ завеси, заменихме старата опаковка с красива декоративна хартиена лента с FSC® сертификат. Тази нова инициатива намалява изхвърлянето на 1 милион пластмасови опаковки, ето защо ARVIKA е избор, който ще Ви накара да се почувствате добре.

Кош с педал и четка за тоалетна пред душ завеса в банята.

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи