Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Комплект градински мебели с маса от рециклирана тикова дървесина.

По-устойчиви градински мебели

Дата:

Категория: Градина

Целесъобразното използване на природните ресурси е една от насоките, в които непрестанно работим в JYSK. Действията, които предприемаме са използването на рециклирани и устойчиви материали и намаляване на въглеродния отпечатък.

При градинските мебели, които предлагаме, правилният избор е изключително лесен. Всички са изработени от дървесина, притежават FSC® (FSC® N001715) сертификат, а част от останалите артикули са изработени от рециклирани материали.

В следващите редове ще ви помогнем да направите правилен избор, за да се чувствате добре и сигурни в своя избор.

Градински стифиращ стол SADBJERG от рециклирана пластмаса от световния океан

SADBJERG е не само стилен и комфортен градински стол. Всъщност седалката и облегалката са изработени от рециклирана пластмаса от световния океан, а дървените орнаменти на подлакътниците са с FSC сертификат. Стол SADBJERG е стифиращ. Лесно можете да приберете този модел градински столове, когато не ги използвате.

Стифиращи градински столове със седалка и облегалка от рециклирана пластмаса.


Малка градинска маса GLAMSBJERG

Облегнете се комфортно в канапето GLAMSBJERG и се насладете на изящната масичка, изработена от рециклирана тикова дървесина. Дървената конструкция при канапето и креслата от масивна тикова дървесина са с FSC сертификат.

Комплект градински мебели с маса от рециклиран тик.


Комплект градински мебели MARIELYST е от 100% рециклирана пластмаса

MARIELYST е прекрасен избор за това лято. Мебелите са изработени от 100% рециклирана пластмаса, те са изключително леки и лесни за преместване. Освен това имат и UV защита, за да не избледнеят цветовете.

Комплект градински мебели от 100% рециклирана пластмаса.


Градинска ракла SVENDBORG е от 60 % рециклирана пластмаса

SVENDBORG е изработена от 60% рециклирана пластмаса и полипропилен. Кутията е чудесно решение за съхранение в градината, може да се използва и като допълнително място за сядане. И както повечето градински артикули от пластмаса, тя притежава UV-защитно покритие, за да запази цветовете си по-дълго. 

Градинска ракла на слънчева тераса.


Килимчета ELVESANGER

Приключвайки с обзавеждането на градината или терасата, изборът на килимче е най-лесното и приятно занимание. ELVESANGER е в различни размери и цветове, но общото между всички е, че са изработени от 100% рециклирана пластмаса.

Килим от рециклирани пластмасови влакна пред комплект за бистро, на слънчева тераса.