Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Семир Натур, Регионален мениджър

Семир Натур, Регионален мениджър

Дата:

Категория: Зад кулисите

Преди три години, Семир Натур постъпва в JYSK на позицията управител на магазин. От тогава той започва да научава по нещо ново всеки ден и след две години достига до позицията на регионален мениджър в обучение. Днес той е вече регионален мениджър отговорен за магазините и служителите в неговата зона. В следващите редове Семир ще ни разкаже кои са били най-големите предизвикателства, които е срещнал в JYSK, какво го вдъхновява и какво го е изненадало когато постъпва в компанията. 

Опиши работата си с 3 думи:

Динамична, отговорна, с много и различни хора.

Кое е най-позитивното нещо от това да си част от JYSK? А какво не ти харесва?

Най-позитивното нещо, е че съм част от фирма с развита ценностна система, насочена както към клиентите, така и към служителите. Също така ясните отношения на всички нива ми носят увереност, че няма непреодолими проблеми. Изпитвам голямо уважение към мисията на компанията да предлага богат асортимент от стоки за дома на широк кръг потребители. Чрез тези стоки ние навлизаме в домовете и предоставяме удобство и уют на достъпни цени.

На втория въпрос, ще отговоря по следния начин: Кратките срокове създават известно напрежение, но го приемам като предизвикателство и част от нашия успех.

Най-голямото предизвикателство от това да си част от JYSK?

Да задържа фокуса върху работата с клиентите, които са на първо място и да оптимизирам оперативната дейност в обектите. Това е разковничето за успеха на всеки магазин за продажби на дребно.

Какво обичаш да правиш когато не си на работа?

Да играя баскетбол. На игрището намирам най-добрата възможност да освободя енергията си. Слушам класическа и модерна музика и с голям интерес гледам филми за исторически личности и успели наши съвременници.

Какво или кой те вдъхновява най-много?

Вдъхновяват ме високите цели и хората, които не се плашат от трудностите.

Каква беше най-голямата ти изненада когато започна в JYSK?

Изненада ме прецизния подбор на кадрите и мащаба на разрастване. Имах опит, когато постъпих на работа в тази фирма, но откакто работя в JYSKвсеки ден научавам нещо ново и това поддържа интереса ми.

Какво би искал да кажеш на хората, които искат да кандидатстват в JYSK?

Ще им кажа, че JYSK приветстват работливите, находчивите и мотивираните за високи постижения личности.