Градински аксесоари и декорации

Вижте нашата гама от външни декорации за терасата и градината: фенери, градински гноми, статуетки, фонтани и други, които да Ви помогнат да подредите Вашата градина. Направете терасата си по-удобна и я украсете с осветителни гирлянди, изкуствени растения, градински джуджета, външни килими и декоративни стълби или рафтове за съхранение. Изгодно е, че можете да закупите красива дървена подова декинг плочка от JYSK, която е лесна за сглобяване.

Пикник на терасата

Ако обичате пикниците в провинцията или летните вечери с приятели на плажа, не е нужно да чакате до следващото пътуване. Организирайте вечерен пикник на терасата на дома си, като поканите любимите си приятели. Достатъчно е да добавите практично барбекю за еднократна употреба. Така че можете да се насладите на прохладни освежаващи напитки, докато бързо печете маршмелоу за малчуганите в групата. Не е необходимо да чакате празниците, за да си създадете красиви летни спомени. Намерете в JYSK необходимите аксесоари за перфектния пикник на терасата или лятно парти на терасата.

Малък оазис на Вашия балкон

Имате малък балкон или голяма тераса? Какъвто и да е отговорът, ние имаме няколко съвета, с които да ги превърнете в малък оазис на прохладата. Покрийте пода с дървени градински плочки, осветете го със соларни лампи и украсете страничната част със саксии и изкуствени цветя от нашата колекция. Като разделител можете да използвате изкуствена трева, която ще намерите в нашата лятна гама в различни размери и височини. Разделете балкона или градината си на по-малки пространства или създайте естествена, елегантна преграда със съседите си. Освен това добавянето на няколко градински фенера ще придаде романтично настроение на летните Ви нощи, а ако изключите осветлението и запалите само няколко свещи, ще можете да се наслаждавате на звездното небе дори от апартамента си в града.