Градински шатри, които Ви предпазват от слънце, дъжд и вятър

Разгледайте нашата гама от достъпни градински шатри и беседки. Изберете градинска шатра, която ще Ви предпазва от слънцето, когато е горещо, или от дъжда и вятъра, когато времето е лошо. При нас ще намерите изобилие от размери и модели, всички с конструкция от галванизирана стомана и покритие от непромокаем полиестер. Шатрите се предлагат в бял или сив цвят. Отделно можете да закупите страници и покриви за шатри.

5 артикула
  5 артикула

  Шатрите осигуряват защита от дъжд, сняг, вятър и слънце

  Шатрите са чудесни за тераси, градини и дворове. Известно е, че времето е непредсказуемо, но с шатрата не е нужно да прекъсвате барбекюто с приятели поради неочакван порой. Градинските мебели от нашия асортимент успешно се комбинират с шатри и създават истински оазис за релаксация. Такава шатра е лесно да се сглоби и разглоби след края на лятото, освен това, тя е много компактна за съхранение. Създайте прохладно и спокойно място с градинска шатра от JYSK за лятна обедна сиеста или вечерни напитки с приятели. Сега слънцето и дъждът не могат да развалят плановете или настроението Ви. Голяма градинска шатра може да предпази Вас и гостите Ви от неочаквани промени на времето. Шатрите ни се предлагат в няколко размера:

  • Ш270xД270
  • Ш300xД300
  • Ш300xД400

  Беседката - идеалното допълнение към всяка открита площ

  Ако планирате да се забавлявате в градината си това лято или просто да се възползвате максимално от всяка възможност да се наслаждавате на открито, беседката може да се окаже най-добрият Ви съюзник. Градинската шатра е многофункционално и практично градинско оборудване. Тя може да предпазва посетителите от слънчевата топлина в ослепителни дни, да осигурява защита от нежелани пориви на вятъра, когато времето стане ветровито, или дори да предпазва от дъжд, когато се съберат облаци. Основната беседка се издига бързо и лесно, като предлага незабавен подслон. Добавете страничен навес и го превърнете в беседка със страни за допълнително покритие. Ако искате да можете да използвате беседката си независимо от времето - може би за специално парти или празник - изберете водоустойчива беседка. В JYSK ще откриете добър избор от шатри с различни размери.

  Празнувайте със стил с качествена градинска беседка

  Преди да започнете да мислите за подходящите аксесоари, може би трябва да помислите как ще организирате партито си. Започнете да обмисляте какъв тип шатра Ви е необходима в зависимост от броя на гостите, които ще имате, и каква е основната цел на събитието. Винаги е чудесно да ги имате като резервен вариант, в случай че има няколко неочаквани дъжда, дори в хубав слънчев летен ден. Ако търсите по-лесно и по-достъпно решение, помислете за голям чадър. Те могат да предпазят гостите Ви от слънцето и да ги охладят, но също така придават стилен вид на всеки вътрешен двор или тераса.