Качествени градински шатри и беседки

Разгледайте нашата гама от градински шатри и беседки. Изберете градинска шатра, която ще Ви предпазва от слънцето, когато е горещо, или от дъжда и вятъра, когато времето е лошо. При нас ще намерите изобилие от размери и модели, всички с конструкция от галванизирана стомана и покритие от непромокаем полиестер. Шатрите се предлагат в бял или сив цвят. Отделно можете да закупите страници и покриви за шатри.

Предимства на градинските шатри

Градинските беседки предлагат няколко предимства, което ги прави популярни допълнения към външни пространства:

  1. Сянка и подслон: Шатрите осигуряват сянка от слънцето и подслон от лек дъжд или вятър, създавайки удобно място за уединение на открито. Това ги прави идеални за почивка, хранене или забавление на гости в градината.
  2. Естетична привлекателност: Беседките придават чар на външното пространство с елегантния си дизайн. Те служат като фокусни точки в градините, подобрявайки цялостната атмосфера и естетика.
  3. Универсалност: Градинските беседки са универсални конструкции, които могат да се използват за различни цели, включително зони за хранене на открито, места за почивка или като фон за церемонии като сватби или събития на открито.
  4. Пространство за забавление: Шатрите осигуряват определена зона за провеждане на събирания на открито, партита или барбекюта. Те предлагат защитено пространство, където гостите могат да общуват, да вечерят и да се насладят на дейности на открито, независимо от времето.
  5. Поверителност: Беседките предлагат усещане за уединение в градината, осигурявайки спокойно пространство, където хората да се отпуснат и да си починат далеч от шума и суетата на ежедневието.
  6. Защита за растенията: Беседките също могат да осигурят защита за деликатни растения или градински мебели от силна слънчева светлина, вятър или лошо време, помагайки за запазване на красотата и дълголетието им.

Шатрите осигуряват защита

Шатрите са чудесни за тераси, градини и дворове. Известно е, че времето е непредсказуемо, но с шатрата не е нужно да прекъсвате барбекюто с приятели поради неочакван порой. Градинските мебели от нашия асортимент успешно се комбинират с шатри и създават истински оазис за релаксация. Такава шатра е лесно да се сглоби и разглоби след края на лятото, освен това, тя е много компактна за съхранение. Създайте прохладно и спокойно място с градинска шатра от JYSK за лятна обедна сиеста или вечерни напитки с приятели. Сега слънцето и дъждът не могат да развалят плановете или настроението Ви. Голяма градинска шатра може да предпази Вас и гостите Ви от неочаквани промени на времето. Шатрите ни се предлагат в няколко размера:

  • Ш270xД270
  • Ш300xД300
  • Ш300xД400

Беседката - идеалното допълнение

Ако планирате да се забавлявате в градината си това лято или просто да се възползвате максимално от всяка възможност да се наслаждавате на открито, беседката може да се окаже най-добрият Ви съюзник. Градинската шатра е многофункционално и практично градинско оборудване. Тя може да предпазва посетителите от слънчевата топлина в ослепителни дни, да осигурява защита от нежелани пориви на вятъра, когато времето стане ветровито, или дори да предпазва от дъжд, когато се съберат облаци. Основната беседка се издига бързо и лесно, като предлага незабавен подслон. Добавете страничен навес и го превърнете в беседка със страни за допълнително покритие. Ако искате да можете да използвате беседката си независимо от времето - може би за специално парти или празник - изберете водоустойчива беседка. В JYSK ще откриете добър избор от шатри с различни размери.