Соларни лампи и фенери за Вашата градина

Развеселете градината или двора с една соларна лампа. Соларните лампи са едновременно декоративни, добри за околната среда и енергоспестяващи. Използвайте ги, за да създадете уютна атмосфера на балкона или да осветите алеята в градината. С нашите соларни лампи и фенери няма да се притеснявате за преплетени кабели или пък къде да бъдат поставени те. В JYSK ще намерите разнообразие от модели соларни лапми и фенери които да поставите в саксии, на градинската маса, да окачите на оградата или на дърво. Имаме декоративни соларни лампи, светлинни вериги и фенери, както и соларни лампи копия за поставяне в тревата или градинската леха от черна пластмаса, метал и стъкло.

6 артикула
  6 артикула

  Соларни лампи

  Соларна лампа SOL Ø15xВ44 бяла
  10 ЛВ./бр.
  19,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Соларна лампа SOL Ø20xВ54 бяла
  15 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Соларна лампа SOL Ø25xВ60 бяла
  20 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Соларна лампа ALK Ø6xВ37 4 бр./п-т
  15 ЛВ./п-т
  29,99 ЛВ. /п-т
  (3.75 /брой)
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Соларна светлинна верига BERGIRISK Д900см с 60 LED
  17,50 ЛВ./бр.
  27,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Само онлайн
  Соларна лампа BERGAND Ø8xВ16 дим
  20 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн

  Защо да изберете соларните лампи?

  Соларните лампи имат много предимства, те са лесни за инсталиране и не изискват прокарване на кабели за захранване и електрическа връзка. Това е екологична алтернатива, която се захранва със слънчева енергия и по този начин пести енергия. Освен това получавате издръжлива, красива и декоративна светлина, която се включва автоматично при залез. 

  Екологично осветление

  Когато купувате соларно осветление, не е нужно да се притеснявате за заплетени кабели, защото соларната лампа може лесно да се премества в градината, така че Ви дава по-голяма гъвкавост от обикновените градински светлини, а предимството е, че захранваните със слънчева енергия лампи се зареждат през деня и се включват автоматично, когато падне мрак, така че могат да светят до 8 часа.

  Осветяване на тъмнината със соларни лампи

  През зимните месеци може да е хубаво в градината да има светлини, за да не е постоянно тъмно. По време на Коледа обикновено украсяваме с декоративни лампички навън и на закрито, а през януари ги сваляме отново. Тогава изведнъж става много тъмно и скучно, но можете да поправите това, като замените коледните лампички със соларни лампички и ги оставите навън през цялата година.