Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Кушетка с деко възглавници и одеяло, до стена с постери и лампа облак.

5 съвета за мека светлина във Вашия дом

През зимните месеци можем да се порадваме на слънчевите дни, но за кратко време. Студът и малкото часове дневна светлина ни завръщат към топлите обятия на дома. Но как да направим интериора още по-уютен? Отговорът на този въпрос е светлина. Според специалистите в помещение с размери приблизително 20 кв.м трябва да има поне от 3 до 5 източника на светлина. През студените месеци със сигурност ще имате нужда от тях. Лампата на тавана не е достатъчна, за да освети стаята. Със светлинните източници ще създадете приятна атмосфера и дълбочина в помещението. Ето и нашите пет съвета:

1. Светлинните вериги са истински източник на светлина

Светлинните вериги са забавен и лесен начин да създадете приятна обстановка. Освен празничната атмосфера, помещението е осветено. Ако все още не сте прибрали коледните светлини и ако имате стъклена ваза, комбинирайте ги, резултатът ще Ви изненада.


Едно от предимствата на светлинните вериги е тяхната лекота. Това ги прави лесни за окачване на почти невидими кукички в някой тъмен ъгъл, на завесата или дори на висящ рафт. Ако имате модел на батерии, Вие сте притежател на модерна декорация за новата година.

2. Създайте дълбочина с LED ленти

Както споменахме, светлините придават дълбочина на помещението. Поставете LED лента под рафт. Монтирайте я до стената, ще получите нежна светлина, акцентът е декорацията на рафта.

3. Комбинирайте стенните лампи с постери и огледала

Светлините, поставени на стените, създават усещането за специална атмосфера. Поредното предизвикателство за Вас е смело да я комбинирате с картини и рамки на картини. Ще постигнете интересна игра със сенки.

4. Топлата светлина в тъмните ъгли придава обем на помещението

Свещите са приятен източник на допълнителна светлина. Когато искате уют и романтика в жилището, запалете свещи и ги разположете в ъглите на стаята. LED моделите са чудесно решение и няма да димят. Освен това ще Ви спестят притеснението да не стане пожар.

5. Използвайте всяка възможност да осветите помещението

Мултифункционалната мебел е важна част от малкия дом, същото важи и за осветлението. Предлагаме Ви вариант - използвайте светещата дъска TORLEIF и впишете мотивационната мисъл на деня, като осветите и една от стените на стаята.

Какви са Вашите идеи за домашно осветление? Оставете ни Вашите идеи в коментарите.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача