Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Кушетка с деко възглавници и одеяло, до стена с постери и лампа облак.

5 съвета за мека светлина във Вашия дом

През зимните месеци можем да се порадваме на слънчевите дни, но за кратко време. Студът и малкото часове дневна светлина ни завръщат към топлите обятия на дома. Но как да направим интериора още по-уютен? Отговорът на този въпрос е светлина. Според специалистите в помещение с размери приблизително 20 кв.м трябва да има поне от 3 до 5 източника на светлина. През студените месеци със сигурност ще имате нужда от тях. Лампата на тавана не е достатъчна, за да освети стаята. Със светлинните източници ще създадете приятна атмосфера и дълбочина в помещението. Ето и нашите пет съвета:

Декорация за дома

1. Светлинните вериги са истински източник на светлина

Светлинните вериги са забавен и лесен начин да създадете приятна обстановка. Освен празничната атмосфера, помещението е осветено. Ако все още не сте прибрали коледните светлини и ако имате стъклена ваза, комбинирайте ги, резултатът ще Ви изненада.

Декорация за дома


Едно от предимствата на светлинните вериги е тяхната лекота. Това ги прави лесни за окачване на почти невидими кукички в някой тъмен ъгъл, на завесата или дори на висящ рафт. Ако имате модел на батерии, Вие сте притежател на модерна декорация за новата година.

2. Създайте дълбочина с LED ленти

Както споменахме, светлините придават дълбочина на помещението. Поставете LED лента под рафт. Монтирайте я до стената, ще получите нежна светлина, акцентът е декорацията на рафта.

Декорация за дома

3. Комбинирайте стенните лампи с постери и огледала

Светлините, поставени на стените, създават усещането за специална атмосфера. Поредното предизвикателство за Вас е смело да я комбинирате с картини и рамки на картини. Ще постигнете интересна игра със сенки.

Декорация за дома

4. Топлата светлина в тъмните ъгли придава обем на помещението

Свещите са приятен източник на допълнителна светлина. Когато искате уют и романтика в жилището, запалете свещи и ги разположете в ъглите на стаята. LED моделите са чудесно решение и няма да димят. Освен това ще Ви спестят притеснението да не стане пожар.

Декорация за дома

5. Използвайте всяка възможност да осветите помещението

Мултифункционалната мебел е важна част от малкия дом, същото важи и за осветлението. Предлагаме Ви вариант - използвайте светещата дъска TORLEIF и впишете мотивационната мисъл на деня, като осветите и една от стените на стаята.

Какви са Вашите идеи за домашно осветление? Оставете ни Вашите идеи в коментарите.

Открийте повече

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.