Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Детска спалня и детска стая с легло с детска завивка.

Безопасност при детските завивки

ЕС има високи стандарти за продуктите за бебета и деца като цяло и за завивките не е по-различно: завивките за бебета и малки деца са обект на строги разпоредби. В JYSK ние, разбира се, спазваме изискванията и нашите операции винаги са насочени към осигуряване на безопасност. Това означава, че:

  • Нашите бебешки и юношески завивки нямат ъглови етикети, етикети с примки, остри ръбове, ципове, копчета или други свободни части и т.н., които биха могли да навредят на детето.
  • Етикетите трябва да са много къси, за да се предотвратят потенциални рискове за безопасността на детето.
  • Върху завивките няма пластмасови или гумени щампи.
  • Има строги изисквания към протектора и шевовете. 
  • Добавените забавители на горенето не са разрешени.

Винаги препоръчваме лицето на детето да не е покрито и да не използвате завивката в комбинация със спален чувал или одеяло. Трябва да се вземат предвид температурата в стаята и спалното облекло на детето, тъй като прегряването може да бъде опасно за децата.

Олекотените завивки за бебета и малки деца са разработени с оглед на малките деца. Бебешките завивки се препоръчват за кошари с размери 40x90 см. Юношеските завивки се препоръчват за детски легла с размери 60x120 см и за деца на възраст от 9 месеца нагоре. Дългата завивка за възрастни невинаги отговаря на стандартите, изброени по-горе, и е твърде голяма за повечето деца, които все още не са започнали училище.

Детските завивки имат още повече предимства. Те са прохладни през лятото и топли през зимата и са леки, така че детето не се събужда от движението си. И разбира се, бебешките и юношеските завивки на JYSK са сертифицирани по OEKO-TEX® и могат да се перат.

Винаги трябва да спазвате инструкциите за грижа, посочени на етикета на завивката. Ако завивката има признаци на повреда, спрете да я използвате.

JYSK предлага и наистина привлекателно спално бельо в различни стилове и цветове. Открийте любимото спално бельо на нашите купувачи в най-новия ни асортимент или разгледайте цялата гама спално бельо за детски завивки и възглавници.

Открийте повече

Коя завивка да изберете?

Коя завивка да изберете?

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Кой е правилният размер завивка?

Кой е правилният размер завивка?

Любимата завивка на купувача

Любимата завивка на купувача