Детски завивки за здрав сън

Сънят е от изключителна важност за Вашето дете и правилното му развитие, и затова е важно да му осигурите качествена завивка. JYSK предлага качествени бебешки/детски завивки с пълнеж от полиестерни влакна и памучен калъф TRONFJELLE с размери 100x135 см. Те могат да се перат при високи температури (60°C), като по този начин допринасят за чиста среда за сън, без петна, неприятни миризми и микроорганизми, подходяща за нашите най-малки.

1 артикул
  1 артикул

  Пране и поддръжка

  Както всички други завивки, бебешките и детските завивки трябва да се перат редовно – може би дори малко по-често. Чрез изпиране на завивката можете да премахнете акарите, замърсяванията и нечистотиите. Препоръчително е да сушите детските завивки в сушилня заедно с три топки за сушилня, които ще запазят равномерното разпределение на пуха в завивките. Прочетете повече в нашето ръководство за поддръжка на завивки и възглавници.

  Добавете подходящо спално бельо

  Предлагаме богата гама от детски комплекти спално бельо, както и бебешки такива. Комбинирайте с детска кърпа със същите мотиви, за да окомплектовате идеалния подарък за кръщене или рожден ден.

  Подходящи детски възглавници или матраци

  В JYSK ще намерите също голямо разнообразие от бебешки и детски възглавници и матраци