Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Комплект спално бельо в пясъчен цвят и вложка на Katrine Møller Vinther

Любимото спално бельо на купувача

Всеки сезон питаме нашия експерт в областта на спалното бельо, мениджъра на категорията Kathrine Møller Vinther, за нейните фаворити сред новостите в нашия асортимент. Този сезон не е по-различен и, както винаги, Kathrine е подготвила за нас някои лакомства.

"През този сезон се фокусирах върху малките детайли с голямо въздействие - като десена, материята или райето. И трите комплекта завивки имат нещо допълнително, което ги отличава и ги кара да излъчват качество".

GERD: Сладко и радостно

Легло със сатенено спално бельо с малки цветя на тъмносив фон.

 BARBO: Класическо, но иновативно

Спалня със сатенено спално бельо, изработено от 60% памук и 40% вискоза от бамбук

 

BARBO е изработен от 60% памук и 40% сертифицирана по FSC® вискоза от бамбук (FSC® N001715). BARBO се предлага в три цвята: тъмно синьо, пясъчно и сиво.

"През последните няколко години бамбуковите комплекти спално бельо стават все по-популярни и за това има основателна причина", казва Kathrine. "Бамбукът има охлаждащи и влагоотвеждащи свойства, той е гладък, мек и нежен към кожата. Освен това той има голям брой нишки. Това означава, че е с много високо качество - едновременно издръжлив и много приятен."

FSC (Forest Stewardship Council) е международно призната организация с нестопанска цел. Етикетът FSC означава, че материалите произхождат от устойчиво горско стопанство и други отговорни източници.

SUSSI: Лятно и романтично

Цветно спално бельо в светла спалня.

 

SUSSI е комплект спално бельо от 100 % памук с натуралистични цветя на бял фон.

"Това е освежаващ нов дизайн в нашия асортимент", казва Kathrine. "Това е началото на лятото и ми се струва, че е и израз на почит към красивото произведение на изкуството, каквото е природата.

Аз лично ще комбинирам SUSSI с MAJ - калъфка за възглавница с малки цветя, зашити в ъгъла. Това създава още по-сладък и романтичен интериор", казва Kathrine.

Новият асортимент спално бельо влиза в продажба онлайн от 3 януари 2023 г.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.