Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Бързо и лесно преобразяване на банята

Бързо и лесно преобразяване на банята

Знаете ли, че са нужни само няколко стъпки, за да преобразите банята? Подходящи аксесоари, малко изкуствени растения и кокетни решения за съхранение - навийте хавлиените кърпи в красиви плетени кошници и подменете диспенсърите за сапун с керамични или порцеланови. Има различни стилове, които ще трансформират Вашата баня до неузнаваемост. Не е необходимо цяло състояние, за да изпълните своята мечта. Ето и няколко съвета как да започнете преобразяването.

Стъклен диспенсър за сапун в различни цветове, гъби за баня и четка за нокти.


Извлечете полза от диспенсърите за сапун

Ако използвате течен сапун, диспенсърът е подходящ вариант. Подменете опаковките с нещо по-привлекателно и декоративно. Можете да използвате бял сапун с лек „перлен“ завършек или прозрачен, за да не бие чак толкова на очи.

Но не спирайте само със сапуна. В диспенсърите можете да поставите и шампоан, различни лосиони и течни кремове. По този начин ще избегнете хаоса от различните опаковки и ще получите една по-изрядна баня.

Ароматна свещ, комплект за баня и несесер с аксесоари.


Внесете чувство за спа в банята

В банята намират място най-практичните продукти и аксесоари. Всички малки предмети и козметични продукти лесно могат да бъдат съхранени в декоративни буркани. А защо да не добавите и един несесер към декора на банята? Изберете аксесоари в една цветова гама, но не непременно един и същи цвят.

Интересен вариант да преобразите банята е с помощта на изкуствени растения и цветя. Те нямат нужда от естествена светлина и не трябва да се притеснявате от влагата.

И разбира се, не подценявайте важността на приятната и релаксираща миризма в банята. Ароматни свещи или масла ще добавят спа нотка.

Куп хавлиени кърпи поставени върху табуретка.


Изхвърлете старото и приветствайте новото

Как би изглеждала една баня без хавлиените кърпи? Те се предлагат в разнообразие от размери, цветове, материали и шарки.

На първо място трябва да споменем, че трябва да перете хавлиените кърпи често, за да предотвратите разпространението на микроби. Хубаво е да имате резервни за моментите, когато се натрупат прекалено много хавлии за пране. Както и останалите аксесоари в банята, не е необходимо кърпите да бъдат просто практични, те могат да внесат и малко цвят и настроение. 

Прилежно сгънати хавлиени кърпи в плетена кошница на рафт.

Организирайте със стил

Навийте и аранжирайте хавлиените кърпи в модерна плетена кошница. Освен че изглежда добре, хавлиите ще бъдат и лесно достъпни.

Като отделите време за подреждане и почистване на банята, ще си припомните защо обичате това помещение толкова много. Освен това банята ще изглежда просторна и уютна.

Аксесоари за баня в количка до плетена кошница с хавлиени кърпи.

Малки промени

За да преобразите банята, не трябва да пренареждате цялата къща, тайната е в малките промени. Може би леки размествания, добавяне на някой практичен аксесоар или просто подмяна на хавлиите.

Открийте повече

Коледни подаръци за баня за нея и него

Отделете време за себе си с новата колекция Nordic Mood

Почерпете вдъхновение за банята в новата колекция Nordic Mood

Как да перем новите кърпи?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.