Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 50% на всички артикули*, налични само онлайн!

Домашна декорация с органични форми

Домашна декорация с органични форми

Ярките цветове са ключов елемент в новата ни колекция Nordic Mood. Те са прекрасен начин да посрещнете светлите и топли дни на пролетния сезон. Цветнитe предложения са подходящи както за кухнята, така и за трапезарията или дневната.

Стъклото винаги е било атрактивен материал. Етажерката ROAR е със странични панели от закалено стъкло и конструкция от метал. Тя пречупва светлината на помещението по интересен начин. Това е повод да насочим вниманието Ви към поставените предмети по рафтовете на етажерката.

Ако имате нужда от няколко съвета за домашно осветление, доверете ни се и прочетете нашия блог.

Керамични купи поставени на стъклен рафт.

 Няколко свежи идеи за масата

Независимо какъв е поводът - обяд или вечеря, десертът е винаги очакван с нетърпение. Защо да не направим сладкото изживяване още по-красиво с помощта на колекция TORSTEN? Предлагаме Ви керамични чинии за сладолед или изискано парче торта. Вие искате да сте уникални и да подчертаете Вашия изискан стил, красивата купа GILBERT е чудесен избор. Тя е с керамична глазура и всяка една шарка е неповторима

В колекцията се прокрадва и декоративната възглавница FRESIA. И тя е като пролетта, варира от цветове. Предлага се в жълто или пепел от рози. На допир е с мекотата на велур, а свежестта й ще грее в дневната.

Деко възглавници с форма на цвете


Обичаме да комбинираме практичното с красивото и Ви предлагаме кошница THERMAN в жълто, кафяво и сиво. С нея ще въведете ред в жилището и малко пролетно настроение. Съберете и подредете в кошницата одеялата, опаковъчната хартия и дреболиите. С една дума, кошницата е вълшебна.

Цветни плетени кошници

 Висока ваза с елегантен завършек

Напълнете фината светлозелена ваза SIVERT с декоративни цветя DAGFINN. Ефектът е невероятен. Ще постигнете енергична и жизнена среда в кухнята, дневната или трапезарията. Част от колекцията са и красивите памучни кърпи KAMELIA, които ще развеселят всяка кухня.

Кухненска стена със стъклен рафт, кухненски кърпи и ваза.

 

Цялата колекция Nordic Mood е с пролетни цветове. Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.

ФАКТИ ЗА NORDIC MOOD

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.