Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Стъклен рафт с чинии и купи, окачен на стената.

Домашна декорация с органични форми

Ярките цветове са ключов елемент в новата ни колекция Nordic Mood. Те са прекрасен начин да посрещнете светлите и топли дни на пролетния сезон. Цветнитe предложения са подходящи както за кухнята, така и за трапезарията или дневната.

Стъклото винаги е било атрактивен материал. Етажерката ROAR е със странични панели от закалено стъкло и конструкция от метал. Тя пречупва светлината на помещението по интересен начин. Това е повод да насочим вниманието Ви към поставените предмети по рафтовете на етажерката.

Ако имате нужда от няколко съвета за домашно осветление, доверете ни се и прочетете нашия блог.

 Няколко свежи идеи за масата

Независимо какъв е поводът - обяд или вечеря, десертът е винаги очакван с нетърпение. Защо да не направим сладкото изживяване още по-красиво с помощта на колекция TORSTEN? Предлагаме Ви керамични чинии за сладолед или изискано парче торта. Вие искате да сте уникални и да подчертаете Вашия изискан стил, красивата купа GILBERT е чудесен избор. Тя е с керамична глазура и всяка една шарка е неповторима

В колекцията се прокрадва и декоративната възглавница FRESIA. И тя е като пролетта, варира от цветове. Предлага се в жълто или пепел от рози. На допир е с мекотата на велур, а свежестта й ще грее в дневната.


Обичаме да комбинираме практичното с красивото и Ви предлагаме кошница THERMAN в жълто, кафяво и сиво. С нея ще въведете ред в жилището и малко пролетно настроение. Съберете и подредете в кошницата одеялата, опаковъчната хартия и дреболиите. С една дума, кошницата е вълшебна.

 Висока ваза с елегантен завършек

Напълнете фината светлозелена ваза SIVERT с декоративни цветя DAGFINN. Ефектът е невероятен. Ще постигнете енергична и жизнена среда в кухнята, дневната или трапезарията. Част от колекцията са и красивите памучни кърпи KAMELIA, които ще развеселят всяка кухня.

 

Цялата колекция Nordic Mood е с пролетни цветове. Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.

ФАКТИ ЗА NORDIC MOOD

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача