Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Декорация за дома

Интериор в топли есенни нюанси

С идването на есента не е лошо да се замислим да разнообразим интериорната декорация, така че да отговаря на сезона. Тя ще отмести вниманието Ви от идващите мрачни и студени месеци, а пъстрите декоративни елементи ще създадат усещането за хармония и жизненост в дома. Поиграйте си с цветовете – комбинирайте тъмни шарки, златисти нюанси, флорални мотиви, извадете килимите и пътеките, за да почувствате топлината и се уверете, че светлината в стаите е романтична.

Пресъздайте сезона във Вашия дом

Кошници и декорация от кристал

Есента е сезон, който се възприема като жизнен преходен период - от топлите летни нощи към тихите зимни месеци. Сега е идеалният момент да поканите природата у дома си. Ако улучите един топъл есенен ден в парка, излезте на разходка, съберете малко шишарки, клонка с нестандартна форма и листа, много и цветни есенни листа. Аранжирайте ги във ваза или плато. Мигновено стаята ще се преобрази, а вълшебната есенна нотка ще разпръсне мека топлина и светлина.

Тазгодишни тенденции в интериорния дизайн

Домашен текстил

Отново е актуална смяната на цветове - от ярки и жизнени към по-тъмни нюанси. Дизайнерите са вдъхновени от пъстрите багри на есенното поле. Смело използвайте зелено, кафяво, бургунд и всякакви други топли цветове, когато избирате декорация за дома. Не забравяйте да комбинирате различни шарки и материали – кадифето е изключително популярно в момента.

 Декоративна кожа KORNEL

За да създадете автентична релаксираща среда във Вашия дом, комбинация от естествени материали - дърво и кожа, е изключително подходяща. Килими в топли цветове и луксозни, пухкави възглавнички ще бъдат завършек на интериора. Още една тенденция, която се завръща, са животинските кожи – поставете ги на кресло или на кухненски столове. Те ще „стоплят” всяка мебел и ще бъдат неизменна част от декорацията през студените зимни месеци.

Капчица златисто в есенния декор

Интериорна декорация

 

Златният цвят в интериорната декорация е винаги модерен. Присъствието му подчертава неумираща класика, която ще намери място във всеки дом. Приятни възглавнички в медени цветове или симпатични свещници с топъл метален блясък - златисто или сребристо, се вписват идеално в тазгодишния есенен интериор.

Златисто в интериорната декорация

 

Ако залагате на топлия меден цвят в жилището си, ще постигнете фин контраст в скандинавския стил, който често е опростен и минималистичен, а през идващите сезони дори и студен. 

Есенен уют със свещи

Свещите са прекрасен начин да внесете уют и топлина през студените и тъмни зимни месеци. Живият им пламък допълва романтичното настроение във всяка стая, без значение от времето навън.

Свещи

Различни модели свещи в есенни цветове, комбинирани с модерни и свежи свещници, са лесен и евтин начин да направите Вашия дом още по-уютен.

Есен в банята

Есенни цветове в банята 

С няколко тъмнозелени хавлиени кърпи и подходящи постелки ще внесете есенно настроение и във Вашата баня. Използвайте любимите си цветове, а ако ги комбинирате във всички стаи, идеята за сплотен интериорен дизайн е факт.

Маси с есенни декорации

През този сезон срещите с приятели, партита, големи семейни празници и събития са повече. Пред Вас е поредното предизвикателство - аранжирайте масите с есенна украса. Използвайте всички възможни нюанси на зеленото, то ще се превърне в идеален естествен декор за Вашите стаи.

 Естествена декорация

Намирането на материали за есенна декорация е сравнително лесно. Идеята е цветовете на природата да присъстват в домашния интериор. Смело използвайте мъхове, кестени, листа и тикви, които със своите естествени цветове придават на жилището топъл и приветлив вид.

Какви са Вашите идеи за есенна декорация?

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача