Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Декорация за дома

Интериор в топли есенни нюанси

С идването на есента не е лошо да се замислим да разнообразим интериорната декорация, така че да отговаря на сезона. Тя ще отмести вниманието Ви от идващите мрачни и студени месеци, а пъстрите декоративни елементи ще създадат усещането за хармония и жизненост в дома. Поиграйте си с цветовете – комбинирайте тъмни шарки, златисти нюанси, флорални мотиви, извадете килимите и пътеките, за да почувствате топлината и се уверете, че светлината в стаите е романтична.

Пресъздайте сезона във Вашия дом

Кошници и декорация от кристал

Есента е сезон, който се възприема като жизнен преходен период - от топлите летни нощи към тихите зимни месеци. Сега е идеалният момент да поканите природата у дома си. Ако улучите един топъл есенен ден в парка, излезте на разходка, съберете малко шишарки, клонка с нестандартна форма и листа, много и цветни есенни листа. Аранжирайте ги във ваза или плато. Мигновено стаята ще се преобрази, а вълшебната есенна нотка ще разпръсне мека топлина и светлина.

Тазгодишни тенденции в интериорния дизайн

Домашен текстил

Отново е актуална смяната на цветове - от ярки и жизнени към по-тъмни нюанси. Дизайнерите са вдъхновени от пъстрите багри на есенното поле. Смело използвайте зелено, кафяво, бургунд и всякакви други топли цветове, когато избирате декорация за дома. Не забравяйте да комбинирате различни шарки и материали – кадифето е изключително популярно в момента.

 Декоративна кожа KORNEL

За да създадете автентична релаксираща среда във Вашия дом, комбинация от естествени материали - дърво и кожа, е изключително подходяща. Килими в топли цветове и луксозни, пухкави възглавнички ще бъдат завършек на интериора. Още една тенденция, която се завръща, са животинските кожи – поставете ги на кресло или на кухненски столове. Те ще „стоплят” всяка мебел и ще бъдат неизменна част от декорацията през студените зимни месеци.

Капчица златисто в есенния декор

Интериорна декорация

 

Златният цвят в интериорната декорация е винаги модерен. Присъствието му подчертава неумираща класика, която ще намери място във всеки дом. Приятни възглавнички в медени цветове или симпатични свещници с топъл метален блясък - златисто или сребристо, се вписват идеално в тазгодишния есенен интериор.

Златисто в интериорната декорация

 

Ако залагате на топлия меден цвят в жилището си, ще постигнете фин контраст в скандинавския стил, който често е опростен и минималистичен, а през идващите сезони дори и студен. 

Есенен уют със свещи

Свещите са прекрасен начин да внесете уют и топлина през студените и тъмни зимни месеци. Живият им пламък допълва романтичното настроение във всяка стая, без значение от времето навън.

Свещи

Различни модели свещи в есенни цветове, комбинирани с модерни и свежи свещници, са лесен и евтин начин да направите Вашия дом още по-уютен.

Есен в банята

Есенни цветове в банята 

С няколко тъмнозелени хавлиени кърпи и подходящи постелки ще внесете есенно настроение и във Вашата баня. Използвайте любимите си цветове, а ако ги комбинирате във всички стаи, идеята за сплотен интериорен дизайн е факт.

Маси с есенни декорации

През този сезон срещите с приятели, партита, големи семейни празници и събития са повече. Пред Вас е поредното предизвикателство - аранжирайте масите с есенна украса. Използвайте всички възможни нюанси на зеленото, то ще се превърне в идеален естествен декор за Вашите стаи.

 Естествена декорация

Намирането на материали за есенна декорация е сравнително лесно. Идеята е цветовете на природата да присъстват в домашния интериор. Смело използвайте мъхове, кестени, листа и тикви, които със своите естествени цветове придават на жилището топъл и приветлив вид.

Какви са Вашите идеи за есенна декорация?

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача