Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Трапезни столове в черно, сиво, кафяво и светлосиньо със стоманени крака с дъбово покритие.

JONSTRUP: Завладяващ стол за трапезария

Подобрете преживяването си по време на хранене с трапезния стол JONSTRUP - класически пример за стил и функционалност в една достъпна и универсална комбинация. Този пленителен стол се предлага в множество красиви цветове и материи - класическо черно, изкуствена кожа в цвят коняк, успокояващо сиво, прашно светлосиньо и приятно къри. Използвайте трапезния стол JONSTRUP и създайте пространство за хранене, което изразява Вашата уникална индивидуалност и вкус.

Стол с акцент върху комфорта и стила

С внимание към детайла, JONSTRUP е изработен със седалка, която поддържа тялото Ви, осигурявайки голям комфорт за незабравими събирания около масата за хранене. Краката, изработени от стомана с дъбово покритие, излъчват естествена елегантност и придават топлина и уют на дома Ви. Столът за трапезария JONSTRUP се предлага и като бар стол - висок стол, който е идеалното място за сядане на високи маси, кухненски плотове и барове.

Вземете JONSTRUP в комплект маса и столове

Столът за трапезария JONSTRUP се предлага и като част от различни комплекти за трапезария, които се състоят от маса и столове. Закупуването на комплект за хранене е достъпно и лесно решение за цялостна и съгласувана трапезария в дома Ви, което гарантира, че трапезарията Ви е добре оборудвана, за да бъде сърцето на дома Ви.

Ако се интересувате от трапезни комплекти в комплект с маса и столове, можете също така да разгледате нашите трапезни комплекти, които включват и други столове, освен JONSTRUP, за още страхотни предложения.

Винаги страхотни столове за трапезария

Освен с удобството, гъвкавостта и естетическия си вид, трапезният стол JONSTRUP е популярен и с достъпната си цена. Тъй като JONSTRUP е на достъпна цена в сравнение с много други варианти на столове за трапезария, можете без усилия да преобразите трапезарията си. Знаейки, че столът JONSTRUP допълва различни интериорни стилове, той ще бъде безпроблемно допълнение към дома Ви - и имайте предвид, че независимо дали ще изберете монохромна аранжировка или закачлива смесица от различни цветове, този универсален стол може да Ви помогне да създадете трапезария, която е точно за Вас.

Освен популярни единични мебели като трапезния стол JONSTRUP, асортиментът ни включва и голямо разнообразие от популярни колекции мебели за обзавеждане на целия Ви дом. Намерете вдъхновение за своя дом в популярни колекции като VANDSTED и RY или разгледайте пълния асортимент.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса