Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Ролетни щори в трапезарията и комбинация от прозиращи и непрозиращи щори в спалнята.

Как да изберем завеси?

Изборът на завеси за дома е едно малко предизвикателство за всяко семейство. На пазара присъства изобилие - вертикални или римски щори, венециански или ролетни щори, както и обикновени завеси от текстил. Какво ще изберете Вие?

Класически завеси

Традиционните завеси от текстил ще внесат настроение в стаята. Те са практичен избор за много домакинства и могат да бъдат комбинирани. Например тънки прозрачни завеси, които да пропускат светлината, и плътни пердета или затъмняващи щори.

Вертикални щори

Вертикалните щори са едно решение, което става все по-популярно. Те са подходящи за големи прозорци, които стигат чак до пода. Регулирането на постъпващата светлина е изключително лесно.

Вертикалните щори се предлагат в различни модели и размери и могат да бъдат скъсени както на дължина, така и на широчина.

Ролетни и римски щори

Ролетните и римските щори са друго практично решение за Вашите прозорци. И двата вида са изключително достъпни и се използват най-често в спалнята, тъй като намаляват достъпа на слънчева светлина. Римските щори не могат да бъдат скъсявани нито на дължина, нито на ширина, докато ролетните – могат да бъдат скъсени на широчина. По този начин те са подходящи за всеки вид прозорци.

Венециански щори

Венецианските щори са подходящи за по-малки прозорци. Те също могат да бъдат регулирани на дължина и на широчина, а тяхното поставяне е изключително лесно, с помощта на включените скоби.

Плисирани щори

Плисираните щори са класика. Те са подходящи за всички видове прозорци и могат да бъдат както затъмняващи, така и леко прозрачни. Те са чудесен избор за спалнята. Още едно от предимствата на плисираните щори е, че могат да бъдат сгънати до половината на прозореца, което позволява известна степен на предпазване от слънчевите лъчи, но не ограничава достъпа на естествена светлина в помещението. Този вид щори могат да бъдат скъсени на ширина. 

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача