Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Как да съживим семплите стени?

Как да съживим семплите стени?

Пренебрегнати ли са стените на Вашето жилище, като част от интериорния дизайн? Нашият съвет е да добавите характер в дадена стая с оригинална декорация. Лесно е, ще успеете, ако разчупите рамките на мислене.

Всичко може да бъде използвано за декорация на стена

Ако желаете оригинална декорация за Вашата стена, избягвайте стандартните решения - картини или рафтове. Възможностите са безкрайни – разгърнете твореца в себе си. Няколко идеи – красиви лампи, фигура от закачалки за стена, антики, килими или пътеки, рамки – без стъкло или мотив, различни стенни светлини или красиви огледала. Не забравяйте, че само Вашето въображение Ви ограничава.

Рамка за снимка/рафт за стена

Нашият съвет е да изберете декорация за стена, която Ви вдъхновява и Ви прави щастливи. А ако тя съчетава Вашите интереси и хобита или има практическа приложимост, това е още един плюс.

Ваза + пеперуди оригами
Снимка: pixabay 

 „Пльоснете” Вашата страст на стената

Ако имате особен интерес или страст към нещо, то може би е възможно да го интегрирате в интериорната декорация, което ще я направи персонализирана и пряко свързана с Вас.

Китари използвани, като декорация за стена
Снимка: stocksnap 

Почти всяка част от спортната екипировка може да бъде използвана за декорация на стените. Ако сте ентусиаст колоездач, добра идея е да окачите стария велосипед на стената. Чифт боксови ръкавици или обувки за балет ще добавят стил и въображение. Всичко това разкрива другото Ви Аз, както и факта, че имате богато въображение и качества на интериорен дизайнер.

Колело окачено на стена, като декорация
Снимка: pexels 

Ако колекционирате списания, използвайте ги като част от декорация, поставите ги в рамки или паспарту, окачете ги на стена. По този начин ще промените стила на стаята, когато пожелаете. Ако сте запален ловец или рибар, изложете Вашите трофеи, така ще подкрепите многобройните истории пред своите приятели.

Трофеи
Снимка: stocksnap 

Функционалност в декорацията на стената

Ако декорацията, комбинира стил и функционалност, то Вие „удряте два заека с един куршум”. Вземете няколко сгъваеми стола, окачете ги на стена, така те винаги са на разположение.

Друг креативен вариант - използвайте старата стълба, като я окачите на стената. Удобно е да съхранявате одеяла, книги и други дреболии. Ако сте любител на растенията вкъщи, закрепете кашпа на едно от стъпалата, поставете цветя, които не биха издържали на ниските температури в близост до прозореца.

Динамика и контраст на стената

За да олекотите декорацията на стената, добра идея е да комбинирате различни форми и цветове. Овалните форми ще направят дизайна „мек”, за разлика от правоъгълните. Едно обло огледало, блюдо или стенен часовник са идеален начин да представите тези форми на Вашата стена.

Контраст при декорацията на стена

И най-малката промяна във Вашите стаи ще добави в дома Ви необходимото количество лично творчество. Боядисайте една от стените в различен цвят и добавете рафтове и постери в цветове, които се открояват.

Светлини, заоблени часовници, постери
Снимка: stocksnap 

Споделете Вашите идеи

Ако Вие сте креативна личност, ние бихме желали да научим повече за Вас, изпратете ни Вашите идеи за интериорна декорация.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача