СТЕННИ ЧАСОВНИЦИ И БУДИЛНИЦИ, КОИТО СА В КРАК С ВРЕМЕТО

Следете времето с помощта на стенен часовник или будилник и избягвайте да закъснявате. Стенният часовник се вписва в повечето стаи в дома, докато будилникът най-често се поставя на нощното шкафче в спалнята. Предимството на стенния часовник е, че той е едновременно функционален и интелигентен. Така че можете да изберете часовник с красив дизайн, който да съответства на личния ви стил в кухнята, всекидневната или офиса. А когато телефонът Ви не е наблизо, можете да използвате часовника на стената, за да проверите колко е часът.

JYSK предлага широка гама от безшумни будилници и самозалепващи се стенни часовници с няколко функции и в няколко размера. Ще намерите както аналогови, така и цифрови модели.

ЧАСОВНИК ЗА ВАШИЯ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

За повечето хора практическата функция на часовника е най-важна - той трябва да показва времето. Това обаче не изключва естетическата стойност на часовника, който се вписва в интериорния Ви дизайн. Независимо дали харесвате модерен, класически или ретро дизайн, JYSK предлага часовник, който да отговаря на Вашия стил. Можете също така да добавите цветен щрих в дома си със зелен или син циферблат.

Променя ли се често стилът Ви или обичате да следвате различни тенденции в дома? В JYSK винаги има часовници на изгодни цени, така че да сте в крак с най-новите тенденции не струва цяло състояние.