Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Коледни елфи, възглавници, златна ваза с изкуствено цвете, златен свещник и черен фенер пред бял диван.

Коледно настроение с новата колекция Nordic Mood

Не е необходимо да променяте всичко в дома си, за да създадете уютна и топла коледна атмосфера. Можете лесно да съчетаете целогодишния си декор с традиционни коледни елфи, червени възглавници и златни дрънкулки.

Коледа е сезонът на радостта и празник, изпълнен с дейности на закрито. Затова е важно да създадете коледна атмосфера у дома, която да приканва към срещи.

Златен свещник, коледен елф и златна ваза с елхови клонки и коледни украшения.
Коледен елф NABBI В40см червен/сив
7,50 ЛВ./бр.
9,99 ЛВ. /бр.
Спестете 24%
Само в магазините
Свещник FENJA В26хВ26см античен месинг
30 ЛВ./бр.
49,99 ЛВ. /бр.
Спестете 39%
Само в магазините
Ваза MALIAS Ø22xВ30см месинг
47,50 ЛВ./бр.
64,99 ЛВ. /бр.
Спестете 26%

 

Можете да декорирате за Коледа само с няколко промени, тъй като новата колекция Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се използват през цялата година, с елементи, които създават уютна, топла коледна атмосфера, за да можете да се насладите на празничния сезон с любимите си хора.

"Сами по себе си свещниците ELDARIT могат да се използват през цялата година, но ако се комбинират със свещи в топли коледни цветове, те изведнъж излъчват коледен дух. Органичните форми и рустикалните материали, съчетани с топлите цветове, създават уютен коледен декор", казва Тина Ниман, купувач на категории в JYSK.

Усукани свещи в черни свещници върху перваз на прозорец.
Свещник ELDARIT В19см кръгъл черен
12,50 ЛВ./бр.
24,99 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Само в магазините
Свещник ELDARIT В24см овал черен
12,50 ЛВ./бр.
24,99 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Само в магазините

 

С Коледа идват и блясъкът и златото. Оформете златната ваза MALIAS с изкуственото цвете GAVE, за да се насладите на блестящия ефект и топлото излъчване.

Златна ваза с изкуствени растения.
Ваза MALIAS Ø22xВ30см месинг
47,50 ЛВ./бр.
64,99 ЛВ. /бр.
Спестете 26%

Традиционна Коледа с модерен облик

Коледните елфи, разбира се, също са част от декемврийския Ви декор. Новата колекция Nordic Mood представя модерен вариант на традиционния коледен елф със сива шапка, нахлупена върху очите, който се вписва във всеки интериор.

 

"Коледните елфи са задължителни през декември. Затова искахме в колекцията да има елф, който да се вписва в модерния интериор. Коледният елф на HALM е добър пример за това как един елф може да се впише в повечето домове. Спокойните червени и сиви цветове излъчват топлина, а телескопичните крака позволяват лесно да се регулира височината на коледния елф", казва Тина Ниман.

Топлата коледна атмосфера може да се създаде и с декоративни възглавници и завивки. Топлото ватирано одеяло TRILOBIT и възглавницата RIND със златно бродирани звезди създават уютна коледна атмосфера.

 

Тази колекция е в продажба от октомври във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Посрещнете коледния сезон

Коледните елфи се завръщат

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие