Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Вълнени чорапи върху плетено одеяло с вложки от вълнен плат изкуствена кожа.

Коя материя Ви топли най-добре?

Материалите, които избирате за одеялата, спалното бельо и килимите, са важни, ако искате да Ви е топло през студените дни. Най-общо казано, материята, която Ви топли най-добре, е плътна и пухкава. Колкото по-дебела и проветрива е материята, толкова по-топла е тя. Топлината на тялото Ви затопля въздуха, който е най-близо до Вас, а дебелото и проветриво вълнено одеяло или вълненият килим задържат този въздух и Ви помагат да се стоплите.

Останете на топло с пухкаво одеяло

Когато пазарувате какъвто и да е текстил за дома си, търсете меки и пухкави материи. Флийс калъфът на дивана може да Ви помогне да постигнете усещане за уют и топлина.

Настанете се удобно на възглавница за стол

Ако столовете Ви за хранене са изработени от дърво или пластмаса, те могат да се чувстват студени, когато седнете за първи път. Възглавничките за седалки от изкуствена кожа или от богата и пухкава плюшена материя ще се чувстват по-топли и удобни.

Килимите могат да предпазят от студения под

Килимите имат изолационни свойства и могат да помогнат за предотвратяване на проникването на студ от пода. Изберете вълнен килим или килим с много дълги и дебели нишки, за да запазите краката си топли.

Кожите ще поддържат гърба Ви топъл

Кожата е дебела и мъхеста и е идеална за поддържане на топлината на гърба Ви, ако я поставите във фотьойл или на стол за хранене. Изберете такава от изкуствена кожа.

Видове топли тъкани

Въпреки че вълната е най-известната материя със своите изолационни качества, материали като полар, кожа и изкуствена кожа са чудесни алтернативи със силни способности да Ви топлят. Когато пазарувате топли завивки, килими или спално бельо, търсете дебели и пухкави материали, които могат да задържат топлината на тялото Ви.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача