Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

SCANDINAVIAN SENSE колекция за баня

Луксозно чувство за спа вкъщи

Времето, прекарано под душа е един от онези моменти, в които можем да се презаредим за новия ден - от звъна на будилника до късните часове. За семействата с малки деца минутите под душа или във ваната със сигурност са единствената възможност за лично пространство. И защо да не се поглезим допълнително?

С нашата нова колекция SCANDINAVIAN SENSE ще се обвиете с меки и плътни хавлии от 100% органичен памук с GOTS сертификат.

 

Артикулите са с високо качество, красив дизайн и изработени с внимание към природата и хората. Комбинирайте ги с любимите си цветове, за да създадете истински спа оазис в собствената си баня.

Сещате ли се за онова неприятно чувство, напускайки душа и как стъпвате на студения под. Този проблем ще решите с постелка за баня от същата колекция.

Един правилен избор

Дизайнът на артикулите от гама SCANDINAVIAN SENSE са вдъхновени от природата и простия начин на живот. Мекият органичен памук в пастелни цветове и нежни шарки е идеален начин да внесете чистота и спокойствие в банята. Не е ли това, от което всички ние се нуждаем в забързаното ежедневие?

Наименованието SCANDINAVIAN SENSE се отнася за скандинавските корени на JYSK и за минималистичния дизайн на артикулите, обяснява Line Skaaning Lindskov, нашият Range & Design Coordinator.

„С колекция SCANDINAVIAN SENSE ние целим да предложим на нашите клиенти не толкова очебиен лукс. Новият памучен текстил трябва едновременно да се усеща добре и да изглежда красиво, без да е прекалено бляскаво. Органичният памук в комбинация със скандинавски минимализъм създава спа атмосфера, която клиентите ни ще поискат да пренесат вкъщи.“ 

 

 

Опаковките на всички артикули също са изработени от еко материали: хартиените етикети са изработени от дървесина с FSC® сертификат, а текстилните чанти също са изработени от органичен памук.

Повече за органичния памук със сертификат GOTS

Спалното бельо и одеяло са изработени от 100% органичен памук със сертификат GOTS. Ние предлагаме и текстил за спалнята със същия сертификат - Global Organic Textile Standard (GOTS). Той важи за артикули, изработени от памук, коприна, лен или вълна, придобити от органично земеделие. Целта на ръководните принципи е да се гарантира колкото е възможно по-ниско ниво на заразяване в крайния продукт и да се установят минимални социални стандарти.

Всички платове от колекцията SCANDINAVIAN SENSE притежават и сертификат Standard 100 от OEKO-TEX®.

Открийте повече

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Запазете топлината след душ

Коледни подаръци за баня за нея и него