Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК започна! Вижте всички страхотни оферти!ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА


Може да има забавяния в обработката и срока на доставка на поръчките, направени по време на Черен петък.

 

 

Любимите декорации за прозорци на купувача

Любимите декорации за прозорци на купувача

Независимо дали предпочитате леки или тежки завеси в дома си, новите завеси и щори са бърз и лесен начин да обновите визуалното изражение. Anne Mette Amstrup Bang е нашият експерт по отношение на тенденциите, качествата и функционалността на прозорците. В тази публикация в блога тя споделя с нас любимите си продукти от асортимента.

"Този сезон се фокусирахме върху добавянето на завеси от леки материи към нашия асортимент", казва Anne Mette и продължава: "Тези по-леки завеси се вписват идеално със сезона, а завесите в светли нюанси обикновено имат място в дома за по-дълъг период от време, тъй като това не са цветове, които писват толкова лесно."

Леки завеси ABRAUR

Полупрозрачни и бели завеси във всекидневната

 

"Завесата ABRAUR е една от новите по-леки завеси, които представяме този сезон. Завесата е в бял цвят и има дискретна леко произволна ивица в плата, която ѝ придава наистина приятен вид."

ABRAUR може да се постави както на релса, така и на корниз за завеси и лесно може да се скъси с ютия, кърпа и включената в комплекта лента за подгъване.

Завеси LYR с естествен вид

Преливаща завеса от лен и полиестер


"Друга тенденция, която наблюдаваме при завесите, е естественият вид. Завеса, която се вписва в тази тенденция, е нашата завеса LYR, която е изработена от лен и полиестер. Ленът придава на плата приятна сурова структура, а моделът с дупки му придава женствен вид.

Тежки завеси NESVATN

Завеси в пясъчен цвят в скандинавска трапезария


"Трябва да спомена и нашата популярна тежка завеса NESVATN. Тя е любима на нашите клиенти и разбирам защо. Завесата е изработена от приятен шенил и се предлага в красиви пясъчен и морски цвят. Това е тежка завеса, която блокира повечето слънчева светлина и любопитни погледи - без да е затъмняваща завеса", казва Anne Mette, докато стигаме до последния ѝ любим артикул.

Затъмняващи щори BOLGA

Бели затъмняващи ролетни щори и бежови завеси

 

"Ако търсите завеси или щори, които да блокират напълно слънчевата светлина, бих Ви препоръчала нашата затъмняваща ролетна щора BOLGA. Опростеният дизайн я прави добър избор за повечето домове, а цената ѝ отговаря на повечето бюджети. Идеална за спалнята или всекидневната в комбинация например със завеса ABRAUR."

BOLGA може да се почиства на място с вода, а ширината може да се подрязва.

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.