Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Бежови завеси и бели затъмняващи ролетни щори в спалнята и бели завеси в дневната и трапезарията.

Любимите декорации за прозорци на купувача

Декорацията на прозорци оказва голямо влияние върху визуалното изражение на дома Ви, както и върху Вашето благосъстояние. Тя може да Ви помогне да спрете светлината и любопитните погледи отвън и дори да предотвратите проникването на студено течение. В този блог нашият експерт в областта на прозорците и завесите, Анне Мете Амструп Банг, споделя с нас своите фаворити в новия асортимент на JYSK. "В нашето забързано ежедневие имаме нужда нещата да са удобни и лесни", казва Анна Мете и продължава: "Тези завеси се вписват идеално в сезона, а окачването им е съвсем лесно."

Сиви завеси ROXEN

Трапезария с дълги сиви завеси.

 

"ROXEN е нова завеса в нашия асортимент - нито дебела, нито тънка, а нещо средно между тях, което според мен е идеално за предстоящия сезон. Тя има спокоен и скандинавски вид, подходящ за всеки интериор и стил", казва Анне Мете и продължава:

"Завесите в JYSK обикновено са дълги 300 см, но тази е 245 см, така че не е нужно да я скъсявате (въпреки че това е много лесно - вижте нашето видео ръководство)."

ROXEN се предлага в два класически цвята: сив и бежов.

Леки завеси ABRAUR

 

"Завесата ABRAUR е една от новите по-леки завеси, които представяме този сезон. Завесата е в бял цвят и има дискретна леко произволна ивица в плата, която ѝ придава наистина приятен вид."

ABRAUR може да се постави както на релса, така и на корниз за завеси и лесно може да се скъси с ютия, кърпа и включената в комплекта лента за подгъване.

Затъмняващи щори BOLGA

Бели затъмняващи ролетни щори и бежови завеси

 

"Ако търсите завеси или щори, които да блокират напълно слънчевата светлина, бих Ви препоръчала нашата затъмняваща ролетна щора BOLGA. Опростеният дизайн я прави добър избор за повечето домове, а цената ѝ отговаря на повечето бюджети. Идеална за спалнята или всекидневната в комбинация например със завеса ABRAUR."

BOLGA може да се почиства на място с вода, а ширината може да се подрязва.

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача