Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Комплект спално бельо с приятен бродиран мотив.

Малка промяна в спалнята

Лятото е подходящо за промяна. Независимо каква е промяната - смяна на работното място или нова покупка, Вие ще се чувствате добре. А защо да не бъде една малка, но съществена промяна в спалнята - спално бельо. Добре аранжираната спалня ще Ви помогне да релаксирате и да отпочинете добре. С помощта на нашите нови предложения за спално бельо ще постигнете това на разумни цени.

Катрине Мьолер Винтер е в JYSK от 6 години. Тя е един от експертите за трендове при спалното бельо, качество и комфорт. За целта на този блог я помолихме да сподели кои са любимите ѝ модели сред новите предложения.

„Смятам, че всички се нуждаем от приятна атмосфера в спалнята, ето защо избрах няколко комплекта спално бельо, които искам да Ви представя,“ разказва Катрине.

Нотка романтика с DANA

Легло с красиво минималистично спално бельо.
Спално бельо DANA 140x200 бяло
35 ЛВ./к-т
49,99 ЛВ. /к-т
Спестете 29%
plus

 

„Забавете темпото и намерете щастието в малките неща от живота, например DANA e комплект спално бельо в бяло с малки вплетени детайли на лицевата страна на калъфа за завивка. Останалата част от комплекта е приятна на докосване, без релефни детайли и ще Ви позволи да се насладите на съня. Дизайнът е вдъхновен от желанието да се фокусираме върху по-изчистения външен вид. В същото време искаме да създадем една дълготрайна атмосфера в спалнята, а не само сезонна промяна, която да си отиде със слънчевите летни дни. Ако и Вие предпочитате романтичното излъчване на спалнята, DANA е подходящото решение за Вас“.

 Закачлив избор с CLARA

Спално бельо с малки цветни петна.

 

“CLARA е изработена от памучен сатен, приятен на допир. Комплектът има закачлив и все пак приятен цветен дизайн, който ще развесели всяка спалня. Според мен CLARA ще бъде прекрасен избор както за детската стая, така и за спалнята на родителите. Този комплект е за всички, които искат повече цвят в живота и в дома,“ коментира Катрине.

„Разнообразете дома си със спално бельо с модерен дизайн. Пръските от цветове и светлият фон са подходящи за женствени декори,“ убедена е Катрине, преди да премине към следващия си любим комплект.

Излъчване на спокойствие с INES

Спално бельо в синьо обсипано с малки цветни листенца.

 

„Спалното бельо INES е от памучен перкал. Комплектът е в син цвят и обсипан с малки листа,“ споделя замечтано Катрине и добавя: „INES напомня на лятно нощно небе и е подходящ за романтични и изчистени интериори. Ако копнеете за хармония, това е Вашият комплект.“

Глезотия за спалнята - INGEBORG

 

„INGEBORG е комплект спално бельо с високо качество, с класически дизайн. Памучният сатен е изключително приятен на допир и дори му придава лек блясък. Поглезете се с ново спално бельо и вмъкнете чувство за лукс в спалнята с помощта на INGEBORG. Този модел е в няколко цвята, вижте кои са те онлайн на JYSK.bg,“ категорична е Катрине Мьолер Винтер. 

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо