Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Градински комплект със стол, маса и диван на голям балкон.

На Вашето внимание: колекция UGILT

Стилно, винтидж усещане и класически чар - това е, което характеризира колекцията от градински мебели UGILT. Състои се от диван, шезлонг, маса, кресло, количка, пейка и цветарник. Всички те имат прахово боядисана рамка от поцинкована стомана, допълнена от дълбоко кафяви акациеви дървени елементи и детайли. Шезлонгът и разтегателният диван имат луксозни дебели възглавници с трайно структурно тъкано покритие.

Нека да разгледаме по-отблизо артикулите в колекцията UGILT и клиентските отзиви* за тях (не всички продукти са били в нашия асортимент достатъчно дълго, за да получат отзиви).

Градински диван UGILT с 3 места

 

Диванът UGILT има място за трима души, тежък е и остава там, където го поставите. Той има средна оценка от 4 звезди от 5, а един от нашите румънски клиенти го оценява с 5 звезди:

"Много хубава градинска мебел - лесен за сглобяване, добре направен. Удобен и не заема много място. Препоръчвам го."

Градинско кресло UGILT

Градинско кресло на слънчев балкон.

 

Това висококачествено кресло е друг отличен пример за здравото, но светло изражение на UGILT. Знаковата "решетка" от метал и дърво отстрани и облегалка на стола е това, което създава ефирния вид, който ще подхожда на всеки вътрешен двор или балкон. Дебелите възглавнички омекотяват квадратния вид и Ви канят да се облегнете назад и да се насладите на студена напитка.

Градинска маса UGILT

 

Завършете вътрешния си двор или балкона с градинската маса UGILT - идеална за следобедно събиране със закуски и студени напитки. Градинската маса е със средна оценка 4,4 от 5 звезди и в JYSK сме съгласни с този чешки клиент, който я оценява с 5 звезди:

"Скандинавско дизайнерско лакомство за релакс в градината..."

Цветарник UGILT

 

Цветарникът UGILT има пергола, която поддържа Вашите растения и може да позволи на растенията като клематис или грах да се изкачват. Можете да го поставите до стена в слънчев ъгъл на Вашия вътрешен двор или да го използвате като разделител на пространство във Вашата градина.

Количка UGILT

 

Количката UGILT е едновременно практично и декоративно допълнение към Вашия балкон или вътрешен двор. Използвайте я за Вашето външно кухненско оборудване или като малка бар количка. Един от нашите датски клиенти оценява количката с 5 звезди:

"Хубава количка - прекрасен материал и лесна за сглобяване."

Пейка UGLIT

 

UGILT предлага и пейка – незаменима част на малък балкон или вътрешен двор, където многофункционалните мебели са полезни. В Гърция един от нашите клиенти я използва постоянно и ѝ дава 5 звезди:  

"Отлична покупка - много полезна, добър размер както като пейка, така и като масичка за кафе"

Шезлонг UGILT

 

Шезлонгът е най-новото попълнение в колекцията UGILT. Неговата мисия в живота е да Ви позволи да се облегнете назад, може би до Вашия специален човек, и да се отпуснете с книга или списание. Вярваме, че той ще отговаря на качеството на останалите артикули на колекцията UGILT.

 

*Отзивите произтичат от следните държави: Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Холандия, Словения, Обединеното кралство, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Румъния, България, Гърция, Белгия, Ирландия, Австрия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Германия и Швейцария през февруари 2023 г.

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници