Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Кушетка VADEHAVET

На Вашето внимание: кушетка VADEHAVET

Есента само ни подсеща, че предстоят и дъждовните уикенди, които ще посрещаме уединени вкъщи. Няма нищо по-хубаво от лошото време е култова реплика, с която бързам да Ви успокоя и да Ви напомня за мечтите, които ще си подарите в дъждовните дни и ще се наслаждавате на ритъма на капките. Направете ги още по-приятни с едно стилно предложение – кушетка VADEHAVET. Тази мебел, ситуирана до прозореца, е малък разкош за Вашия дом.

Кушетка с възглавници до прозорец

 

VADEHAVET е представител на елегантния скандинавски минимализъм. Опростеният дизайн и практичността на кушетката я правят прекрасен избор за всеки интериор.

Конструкцията и краката на кушетката VADEHAVET са изработени от масивна дъбова дървесина, с FSC® сертификат. Това означава, че суровините са добити от горски площи, където не се изсича повече, отколкото може да бъде залесено по естествен път. Основната част е изработена от полиестерни ленти. Отделено е изключително внимание на детайлите, за да не останат винтове на открито.

За да омекотите минималистичния дизайн на кушетката, Ви препоръчваме да използвате красиви и топли материи под формата на декоративни възглавници и одеяла. Така ще я преобразите в леко и модерно канапе.

VADEHAVET може да бъде разположена навсякъде в помещението и винаги ще се вписва елегантно в интериора. Ние предпочитаме да я поставим близо до прозореца, където ще бъде изящен акцент и няма да възпрепятства гледката.

Освен че е чудесна мебел и комфортно местенце за следобедна дрямка, кушетката VADEHAVET ще Ви позволи да „изложите“ най-красивите си декоративни възглавници и одеяла.

Кушетка с одеяло до стена

 

Кушетките са стилна, комфортна и изключително практична мебел във всеки интериор. Заемат по-малко място от стандартното канапе или диван и позволяват известна свобода в интериорната декорация. Комбинацията от практичност и шик правят кушетката привлекателно решение за дневна, където имате нужда от повече място за сядане или обичате да прекарвате мързеливите уикенди.

Имате нужда от още вдъхновение, какво ще кажете за нашата колекция VANDSTED.

Кушетка до прозорец

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция EGELEV

Идеи за кокетна коледна трапеза

Идеи за коледни подаръци за нея и за него

Каква е Вашата коледна личност?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.