Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Легло със спално бельо в цвят петрол.

Нови цветове и флорални мотиви в спалнята

За да внесете свежи акценти в спалнята, Ви предлагаме три нови модела спално бельо. Различните шарки и цветове ще Ви помогнат да постигнете едновременно романтична, модерна или класическа обстановка, без големи инвестиции и промени.

Катрине Мьолер Винтер е в JYSK от 5 години и един от експертите, когато стане въпрос за трендове при спалното бельо, качество и комфорт. За целта на този блог я помолихме да сподели кои са любимите ѝ модели сред новите предложения.

„Смятам, че в момента всички се нуждаем от малко щастие. Ето защо избрах да Ви представя три изключително цветни комплекта спално бельо,“ споделя Катрине.

EMILY ще ви донесе ваканционно настроение

Спалня с цветно спално бельо

 

„Дори и през най-сивите дни това спално бельо ще Ви разведри и ще се заредите с ваканционно настроение,“ твърди Катрине и допълва: „EMILY е комплект с флорални мотиви, изработен от 100% памучен перкал, изключително приятен на допир и същевременно много издръжлив, като тъкан. Очевидно е, че това спално бельо е вдъхновено от природата. Красивият зелен кант е приятен контраст на всички цветни клонки. Виждам този комплект като прекрасна комбинация с едно ватирано одеяло и декоративни възглавници, например във вилата.“

CILJE с изчистен скандинавски вид

Спалня с цветно спално бельо.

 

“Спалното бельо CILJE е изработено от 51% рециклиран полиестер и 49% памук. Вложихме много усилия, за да изработим спално бельо, което да отговаря на нашите стандарти за високо качество и в същото време да бъде правилен избор, що се отнася до околната среда. Аз лично се гордея с постигнатия резултат,“ споделя Катрине. „Тази комбинация от материали е едновременно приятна на допир и изключително здрава. Дизайнът е модерен, подчинен на скандинавските трендове. Ще си помислите, че те са предимно неутрални нюанси на сивото и много бяло, но важното е те да излъчват спокойствие. Комплектът CILJE е с вплетена шарка, която му придава по-различен вид. Можете да намерите CILJE в цвят петрол, пясъчен или жълто. Спалното бельо е част и от нашата колекция SCANDINAVIAN SENSE, която включва и няколко хавлии и постелка за баня.“

BELMA за романтичните души

Спалня с цветно спално бельо

 

„Само при вида на това спално бельо ще се заредите с енергия. Цветовете са ярки и жизнени, а големите цветя се реят в море от цветове. BELMA е изработена от 100% памучен сатен. Ако сте романтична душа, копнееща за лятото, този комплект е за Вас,“ споделя Катрине.

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо