Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Ватирано одеяло, възглавници и ваза в бели, бежови и сиви цветове

Спокойствие с новата колекция Nordic Mood

Новата колекция Nordic Mood създава хармония в дома със заоблени форми и спокойни цветове.

"В тази колекция Nordic Mood се фокусирахме върху смесването на продукти, които създават усещане за хармония в дома. В същото време работихме с неутрални нюанси като бяло и бежово с няколко детайла в черно, за да запазим спокойната скандинавска естетика", казва Tina Nymann, която е купувач на категории в JYSK.

Текстил за дома с модерен, необработен вид

Декоративната възглавница HVITVEIS, например, прекъсва мекия си израз с черна линия, придавайки на семплата, почти бяла възглавница модерен вид. Същите нюанси и изрази могат да се видят и във ватираното одеяло FAGERKLOKKE. Възглавницата и одеялото могат да се комбинират на пейка до масата за хранене, която може да се украси с рустикалните чинии TONE, които се вписват в суровия стил.

Ватирано одеяло и две възглавници в бели, бежови и сиви цветове

 

Можете също така да изнесете одеялото навън, когато грее слънце. Просто опаковайте няколко кухненски кърпи SIVBLOM в кошницата AGNE, за да ги поставите навън за пролетен пикник в градината.

Две възглавници в бели, бежови и сиви цветове и кошница

Скандинавски домашен декор с рустикален привкус

Както винаги, пролетта носи различни видове време, затова продуктите в тази колекция се фокусират и върху създаването на усещане за уют в помещението. Например със свещта BOSSE и свещта KEVIN.

 
"BOSSE е друг пример за продукт, в който съчетаваме суровия и мекия израз, като поставяме свещта във форма от бетон, която ѝ придава рустикален вид. В същото време добавихме и думата "Harmony", за да създадем усещане за уют", казва Tina Nymann.

Можете да украсите етажерка със свещи и ваза, като например SOFUS, която също има кръгла форма и продължава рустикалния стил с керамичния си вид.

 

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача