Комфортни легла с място за съхранение

Континенталното легло с място за съхранение се състои от дървена рамка, двоен или единичен матрак и топ матрак, който съчетава предимствата на пружинен матрак и матрак от пяна. Ако искате луксозно и пълноценно легло, изберете двойно континентално легло. Континенталните легла са идеални за двама души, тъй като предлагат по-голям комфорт. Допълнете леглото с качествена възглавница и топла завивка.

Предимства на легло с място за съхранение

В сравнение с останалите решения, които предлагаме в JYSK, изборът на легло с място за съхранение има следните предимства: 

  • Предлага цялостно решение, с включена основа за легло, крака, матрак и надматрачна постелка. Това означава, че не трябва да търсите отделните части, за да си окомплектовате леглото.
  • Има семпъл и минималистичен дизайн, вписващ се във всяка спалня.
  • Този тип легла имат отделение за съхранение, което можете да използвате като ракла.
  • Матракът на континенталното легло е с пружини и подплата от пяна, което го прави по-твърд от матраците с пяна. Това придава по-добра опора по време на сън и по този начин се избягват болки в гърба.
  • Комбинацията от матрак и надматрачна постелка удължават живота на матрака.
  • Цялото легло е тапицирано, включително и основата, което придава завършен вид. 

Размери

Нашите континентални легла се предлагат в много различни размери - от стандартно единично легло с размери 90x200 см до персон и половина легло с размери 140x200 см, класическо двойно легло с размери 160x200 см или с допълнителна дължина 180x200 см. Ние ви улесняваме в намирането на подходящ за вашата спалня размер на леглото.

Видове пружини

В нашите континентални легла има два вида пружини:

  • Джобни пружини: Всяка пружина е защитена от текстилен джоб. Това придава на матрака гъвкавост, увеличава издръжливостта и редуцира шума.
  • Бонел пружини: Тези пружини, за разлика от джобните, са свързани и по този начин натискът се отразява на всички пружини в близост. Бонел пружините осигуряват твърд и сравнително стабилен матрак.