Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Протектор за матрак
Топ матрак
Надматрачна постелка

Надматрачни постелки, топ матраци и протектори

За да издържи матракът ви с години, препоръчваме използването на качествена надматрачна постелка, която ще го защити от износване и амортизация. Тя се използва като защитен слой върху матрак с рамка, матрак с пружини или матрак от полиуретанова пяна. Надматрачната постелка съхранява формата на матрака, на който се постави, и ви осигурява по-чиста спална среда, тъй като абсорбира част от потта, която се отделя през нощта. Предотвратяването на директния контакт на влагата с матрака също така удължава живота на самия матрак.

Надматрачни постелки - PLUS ?

Надматрачни постелки - GOLD ?

Надматрачните постелки подобряват комфорта и могат да компенсират прекалената твърдост или прекалената мекота на матрака. Те също така улесняват оправянето на леглото, тъй като можете просто да поставите чаршаф върху надматрачната постелка. 

Можете да предпазите матрака си и с помощта на надматрачна стелка, която е по-тънка от надматрачна постелка и разполага с еластични ремъци в ъглите. Надматрачната стелка се закрепва за матрака с ремъците, но може лесно да се отдели и изпере.

В JYSK ще откриете голям избор на надматрачни стелки и постелки в различни размери.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard