Висококачествени топ матраци и надматрачни постелки

За да издържи матракът Ви с години, препоръчваме използването на качествена надматрачна постелка, която ще го защити от износване и амортизация. Тя се използва като защитен слой върху матрак с рамка, матрак с пружини или матрак от мемори пяна. Надматрачната постелка съхранява формата на матрака, на който се постави, и Ви осигурява по-чиста спална среда, тъй като абсорбира част от потта, която се отделя през нощта. Предотвратяването на директния контакт на влагата с матрака също така удължава живота на самия матрак. Добрият топ матрак ефективно предпазва от износване и петна, като същевременно осигуряват на леглото Ви изключително дълъг живот. В JYSK ще откриете широка гама от топ матраци и надматрачни постелки с различни размери както за деца, така и за възрастни. Разгледайте нашия асортимент и намерете изгодна оферта.

63 продукти
  63 продукти

  Спалня - Надматрачни постелки

  Страхотна оферта
  Надматрачна постелка 80x200 PLUS T15 DREAMZONE
  22,50 ЛВ./бр.
  79,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 71%
  plus
  Страхотна оферта
  Надматрачна постелка 80x200 PLUS T50 DREAMZONE
  60 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 56%
  plus
  Надм. постелка 80x200 GOLD T40 WELLPUR
  135 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold
  Надматрачна постелка 80x200см GOLD T65 светлосива
  175 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold

  УВЕЛИЧАВАНЕ НА КОМФОРТА С ТОП МАТРАК

  Топ матраците осигуряват по-голям комфорт и могат да компенсират, ако матракът Ви е прекалено твърд или прекалено мек. Те са проектирани така, че да се адаптират към тялото и да осигуряват подходяща защита и оптимално облекчаване на натиска. Затова надматрачната постелка може да бъде добро решение, ако не сте напълно доволни от настоящия си матрак.

  ТОП МАТРАКЪТ ПРЕДПАЗВА ВАШИЯ МАТРАК

  Добавянето на топ матрак към матрака удължава трайността на формата на матрака и осигурява по-чиста среда в леглото. Матракът абсорбира част от телесната пот, която отделяте през нощта. Фактът, че потта не влиза в пряк контакт с матрака, също така помага на самия матрак да издържи по-дълго. Можете също така да защитите матраците си с надматрачни постелки, които са по-тънки от топ матраците и имат еластични ленти в ъглите.

  УЛЕСНЯВА ПРАНЕТО НА МАТРАКА

  За да осигурите оптимален комфорт и същевременно да улесните почистването на матрака, можете да изберете да закупите надматрачна постелка, която да предпазва горната част на матрака. Надматрачната постелка не заема много място в пералната машина и следователно се пере по-лесно, отколкото калъфът на голям топ матрак. Това е особено полезно, ако страдате от алергии към прахови акари, тъй като матракът трябва да се пере редовно, за да се осигури здравословна и чиста среда за сън. Нашите надматрачни постелки могат да се перат в пералня до 90°C, докато не всички топ матраци могат да се перат.

  ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

  Когато инвестирате в нов топ матрак или надматрачна постелка, преценете дали се нуждаете от топ матрак със стандартен размер за единично легло 90x200, персон и половина 140x200 или двойно легло 180x200. Освен това разполагаме и с широка гама от специални размери, които не са толкова разпространени, като 80x200, 120x200, и 160x200.