Подобрете начина си на спане с помощта на надматрачна постелка

За да издържи матракът ви с години, препоръчваме използването на качествена надматрачна постелка, която ще го защити от износване и амортизация. Тя се използва като защитен слой върху матрак с рамка, матрак с пружини или матрак от полиуретанова пяна. Надматрачната постелка съхранява формата на матрака, на който се постави, и ви осигурява по-чиста спална среда, тъй като абсорбира част от потта, която се отделя през нощта. Предотвратяването на директния контакт на влагата с матрака също така удължава живота на самия матрак.
 

  Надматрачни постелки - PLUS

  ?
  Надматрачна постелка 80x200 PLUS T40
  25 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 77%
  plus
  Надм.постелка 80x200 PLUS T44 DREAMZONE
  27,50 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 72%
  plus
  Само в магазините
  Надм. постелка 80x200 PLUS T15 DREAMZONE
  40 ЛВ./бр.
  79,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus

  Надматрачни постелки - GOLD

  ?

  Надматрачна постелка с която да предпазите матрака

  Надматрачните постелки придобиват все повече популярност в последно време, тъй като много хора търсят начин да подобрят начина си на спане.

  Надматрачните постелки подобряват комфорта и могат да компенсират прекалената твърдост или прекалената мекота на матрака. Те също така улесняват оправянето на леглото, тъй като можете просто да поставите чаршаф върху надматрачната постелка.

  Последна защита на скъпия матрак 

  Можете да предпазите матрака си и с помощта на надматрачна стелка, която е по-тънка от надматрачна постелка и разполага с еластични ремъци в ъглите. Надматрачната стелка се закрепва за матрака с ремъците, но може лесно да се отдели и изпере.

  В JYSK ще откриете голям избор на надматрачни стелки и постелки в различни размери.