Възглавници с естествен пълнеж

За почитателите на възглавниците с естествен пълнеж в спалнята или на дивана, възглавницата с лек като въздух пълнеж е най-доброто решение за комфорт и лукс. Нашата гама от възглавници с естествен пълнеж включва възглавници с пълнеж от гъши пух, възглавници с пълнеж от патешки пух, мускусен пух и патешки пера. Възглавницата с естествен пълнеж е мека и нежна на допир и има форма, която лесно може да се променя. Попълнете леглото с удобно спално бельо, топла завивка и чаршаф. Голяма част от моделите имат антиалергична обработка, за да спите спокойно и да се събуждате отпочинали. 

Положението Ви по време на сън оказва решаващо влияние върху избора на височина на възглавницата - можете да избирате между ниска, средна и висока. Прочетете нашето ръководство за възглавници, за да откриете възглавницата, която най-добре отговаря на Вашите нужди.

11 продукти
  11 продукти

  Възглавници - Естествен пълнеж

  Страхотна оферта
  Възглавница 750г GALDEBERGET 50x70/75
  60 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Страхотна оферта
  Възглавница 720 г KRONBORG LOFTET 50x70
  90 ЛВ./бр.
  189 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  gold
  Възглавница 900г ROMEDAL 50x70
  15 ЛВ./бр.
  20 ЛВ. /бр.
  Спестете 25%
  basic
  Само в магазините
  Възглавница 810 г NOTODDEN 50x70
  49,99 ЛВ./бр.
  plus
  Само в магазините
  Възглавница 650г FALKETIND 50x70
  65 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  plus
  Възглавница 670г KRONBORG OKKEN 50x70
  125 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  gold

  КОМФОРТЕН СЪН НА ЕСТЕСТВЕНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Възглавниците са много различни по форма и структура. Ако предпочитате възглавница, която може да приема различни форми според Вашите нужди, тогава трябва да изберете обикновена възглавница с един слой. Възглавниците с повече от един слой имат различни свойства и цели, в зависимост от тяхната структура. Те имат два, три или четири слоя с различни комбинации от пух и пера, благодарение на които пълнежът ще бъде повече или по-малко твърд, а също така ще имат по-мек външен вид.

  Възглавниците с естествен пълнеж се състоят главно от пух и пера. С подходяща грижа, възглавниците с естествен пълнител ще Ви издържат много дълго време. Те са меки на допир и лесно приемат всякаква форма. Това е чудесна алтернатива за тези, които обичат да спят на гърба си или на страна през нощта и затова трябва постоянно да регулират височината на възглавницата според позата.