Завивки с памучен и копринен пълнеж

Добрият нощен сън е от решаващо значение за това колко бодри сте на следващия ден. Затова е важно да изберете подходяща за Вас завивка. Ако не искате да спите с пухена завивка, имаме копринена завивка с къси влакна от черничева коприна. Това е топла, дишаща, регулираща температурата и хипоалергенна завивка. Честото тупане и проветряване на копринената завивка позволява тя да запази формата си и да функционира по-дълго. Открийте единични и двойни завивки с пълнеж от коприна или памук. Изберете правилния размер: 135x200 см, 180х200 см или 200x220 см. Вижте селекцията и купете тук или посетете местния магазин на JYSK. Не се колебайте да потърсите помощ от нашите служители в магазините.

Копринената завивка осигурява добър сън

Копринените завивки са естествено по-тънки от традиционните завивки. Копринените завивки имат тънка и плътна структура, която увеличава способността на пълнежа да отвежда топлината на тялото обратно под завивката, като същевременно позволява на тялото да диша естествено през цялата нощ. Ето защо рядко се събуждате изпотени, когато спите с копринена завивка. Коприната има специални природни характеристики, които правят завивката уникална:

  • Копринените завивки регулират температурата, което означава, че рядко се събуждате изпотени.
  • Коприната е дишащ и антибактериален материал, който осигурява хигиенична и комфортна среда за спане. Затова копринената завивка е особено подходяща, ако имате алергии. 
  • Олекотените завивки с копринен пълнеж абсорбират и отвеждат влагата, като гарантират, че ще останете сухи през цялата нощ.