Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Намаления до 50% на на всички артикули, налични само онлайн.
Пазарувайте на JYSK.bg и вземете Вашите поръчки с опция "Кликни и вземи" от магазините.

Научете повече
Любимите модели домашен текстил на нашия закупчик.

Кои са любимите модели домашен текстил на нашия закупчик?

Дата:

Категория: Декорация

Лотте Гандруп е закупчик в категория „Домашен текстил” в JYSK. Благодарение на нея се радваме на новите модели декоративни възглавници, килими, одеяла и покривки за маса. Лотте работи в компанията от 7 години. Тя е компетентна и винаги знае кои са трендовете за следващия сезон, дали памукът или вълната ще са модерни или земните или пастелните тонове. Въпреки натоварения й график, тя отговори на въпросите кои са любимите ѝ артикули през новия сезон. Ето какво ни разказа Лотте:

„Разбира се, сред новите предложения в категориите „Килими” или „Одеяла” присъстват модели, които са ми присърце. Искам да насоча вниманието ви към нашите красиви декоративни възглавници в сиво: FJELLSYRE, SKOGSIV и FJELLFLOK, както и лумбалната възглавница за диван HORNDRAGER,“ споделя Лотте.

 

„FJELLSYRE, SKOGSIV и FJELLFLOK са декоративни възглавници с пълнеж от пера. Калъфите са изработени от здрав текстил, почти като тапицерията на едно канапе. Цветовете са всички нюанси на сивото, изглеждат прекрасно заедно. Те са класически за скандинавските страни. В същото време лесно могат да бъдат комбинирани със завесите във вашия дом.“

Открийте кои са любимите декорации и осветителни тела на нашите закупчици.

Облечете дневната за есента в сиви декоративни възглавници

Декоративните възглавници имат лек незавършен вид, примесен с така модерния артизанален дизайн. Това е нестандартното решение за тази есен. „Райето на FJELLFLOK придава почти индустриален завършек, а в редицата от черни и бели цветове на SKOGSIV напомнят за безгрижни есенни неделни разходки. Всичко зависи от вашето въображение.“ Коментира Лотте и ето как описа последната възглавница:

 „FJELLSYRE притежава карирана структура, която изглежда едновременно незавършена и елегантна.“


HORNDRAGER – закачлива с изненадващ детайл

Лотте не крие радостта си, когато стане въпрос за една от новите четири възглавници в асортимента: „Просто обожавам HORNDRAGER. Това е нова възглавница - интересен и забавен модел. От разстояние сякаш виждате сърца или странно каре, но когато се приближите, става въпрос за множество птици. За мен тази възглавница е прекрасно допълнение към дневната.“


Очаквайте още новости и интересни коментари от нашите закупчици.