Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на текстила - спестете до 60% на подбрани категории текстил!

Богат избор от разтегателни кушетки и дивани

Кушетки: стилен и практичен избор

Дата:

Категория: Дневна

Кушетките заемат водещо място в класацията ни за удобни мебели. Това се дължи на тяхната практичност и функционалност. За да научите кои са предимствата на кушетките и дали те имат място във вашия дом, ви предлагаме информация в следващите редове на нашия блог.

В магазините на JYSK ще намерите богат избор от модерни и комфортни кушетки. Ние ги оценяваме като практични и прекрасна придобивка за всеки дом. В този блог ще ви представим 3 модерни кушетки и може би ще им намерите подходящо място във вашето жилище. 

NOREFJELL: прекрасен дизайн и комфорт

Кушетка NOREFJELL е елегантна и стилна мебел за дома. Напомня на дизайнерска мебел с изчистен скандинавски дизайн. Кушетката е в цветовете светло или тъмносиво. Това от своя страна ще ви улесни да я позиционирате в дневната, спалнята, гостната и дори коридора. NOREFJELL е практично решение за съвременното жилище.


Преобразете кухнята. Нека тя се превърне от място за готвене в комфортен кът за релакс и да се насладите на поредното кулинарно вълшебство. Ако разполагате с достатъчно пространство, поставете кушетката до една от стените и настанете гостите, докато приготвите любимите деликатеси.

LANDERSLEV: комфортна двойна кушетка

Тази есен ще прекараме мрачните уикенди пред телевизора с любимия сериал на практичния двуместен диван LANDERSLEV. Моделът лесно се превръща в удобно легло, като облегалката се регулира в няколко позиции. Тапицерията е от издръжлив полиестер, а възглавниците за сядане са с пълнеж от запазваща формата си пяна. Едно симпатично допълнение към дивана са джобовете за списания или книги.

 

Vantinge: радост за окото

Едно от най-честите приложения на кушетката е допълнително легло за гости. Модел VANTINGE е едновременно практичен, комфортен и многофункционален, бързо се превръща в двуместно легло.

За да постигнете желания уют добавете големи декоративни възглавници и одеяла. За по-малките жилища този модел е удачно решение. През деня VANTINGE е диван, а вечерно време - легло.

 

Разгледайте нашата селекция от кушетки и намерете най-подходящата за вашия дом.

Научете повече за нашата стилна кушетка VADEHAVET


Имате ли вече кушетка във вашия дом? Какви са вашите впечатления? Оставете вашия отговор в коментарите.