Комфортни разтегателни дивани за всеки дом

Разтегателният диван е многофункционална мебел, която създава малко допълнително пространство за лакти в дома Ви, без да се ограничава пространството за уют и общуване. Използвайте го като диван и легло в едно, ако мястото е малко, или създайте място за нощувка на гости в стаята за гости. Независимо дали търсите ъглов разтегателен диван или разтегателен диван с разширение, ние разполагаме с такъв, който да отговаря на Вашите нужди. Някои от нашите разтегателни дивани могат да бъдат огледални, което улеснява интегрирането им във Вашата всекидневна. Разгледайте нашата широка гама от модерни разтегателни дивани на страхотни цени.

Разтегателни дивани и кресла с различни функции

  • Разтегателен диван без разширение - този модел често се избира, защото се вписва в повечето стаи. Предлага се като диван за двама и трима души и е подходящ за спане на двама души в разгънато състояние. Предлага се със и без подлакътници.
  • Разтегателен диван с разширение - Ако искате функционална мебел, на която да се излежавате през деня и да разполагате с достатъчно пространство през нощта, изберете разтегателен диван с разширение. Той е чудесна мебел за всекидневната, защото прилича на диван. При някои модели е възможно да го използвате и за съхранение. 
  • Разтегателно кресло - прилича на фотьойл. Разликата е, че креслото може да се разгъва и да се използва като единично легло. То е най-подходящо за легло за гости, а не за ежедневно легло.
  • Ъглов разтегателен диван - този модел изисква повече пространство, тъй като има разширение и/или отворен край от двете страни. Ъгловият диван, от друга страна, има предимството да разполага с много място за съхранение и допълнително място за спане, когато е разгънат.

Разтегателен диван - 2 в 1

Проектирайте дома си така, че да бъде функционален за Вас, като изберете мебели с многобройни приложения. Изберете утилитарни мебели и спестете място, без да правите компромис с качеството или естетиката на пространството. Разтегателният диван по същество представлява две мебели в една и изпълнява едновременно две различни функции. Разтегателните дивани са идеалното решение за малка къща, студентски дом, вила или стая за гости. Изключително широката ни гама ще Ви позволи да изберете стила, цвета и размера на дивана в зависимост от наличното пространство и предназначението му. В JYSK ще намерите разнообразни модели разтегателни дивани във всякакви размери и от всякакви материали, включително модели с пълнеж от пяна или с бонел пружини. Предлагат се тапицерии от устойчив на износване полиестер, памук, микрофибър и други материали.