КОМФОРТНИ РАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ

Разтегателният диван е многофункционална мебел, която създава малко допълнително пространство за лакти в дома Ви, без да се ограничава пространството за уют и общуване. Използвайте го като диван и легло в едно, ако мястото е малко, или създайте място за нощувка на гости в стаята за гости. Независимо дали търсите ъглов разтегателен диван или разтегателен диван с разширение, ние разполагаме с такъв, който да отговаря на Вашите нужди. Някои от нашите разтегателни дивани могат да бъдат огледални, което улеснява интегрирането им във Вашата всекидневна. Разгледайте нашата широка гама от модерни разтегателни дивани на страхотни цени.

28 продукти
  28 продукти

  Кушетки - Разтегателни дивани

  Страхотна оферта
  Страхотна оферта
  Разтегателен диван VEJLBY светлобежов
  1150 ЛВ./бр.
  1499 ЛВ. /бр.
  Спестете 23%
  Разтегателен диван HARNDRUP тъмносин
  450 ЛВ./бр.
  649 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Разтегателно кресло NORODDEN светлосиво
  500 ЛВ./бр.
  649 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Само онлайн
  Разтегателен диван FALSLEV сив
  550 ЛВ./бр.
  749 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Само онлайн
  Разтегателен диван OREVAD тъмносив
  550 ЛВ./бр.
  749 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Само онлайн
  Разтегателен диван OREVAD светлосив
  550 ЛВ./бр.
  749 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Само онлайн

  РАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ И КРЕСЛА С РАЗЛИЧНИ ФУНКЦИИ:

  Разтегателен диван без разширение - този модел често се избира, защото се вписва в повечето стаи. Предлага се като диван за двама и трима души и е подходящ за спане на двама души в разгънато състояние. Предлага се със и без подлакътници.

  Разтегателен диван с разширение - Ако искате функционална мебел, на която да се излежавате през деня и да разполагате с достатъчно пространство през нощта, изберете разтегателен диван с разширение. Той е чудесна мебел за всекидневната, защото прилича на диван. При някои модели е възможно да го използвате и за съхранение. 

  Разтегателно кресло - прилича на фотьойл. Разликата е, че креслото може да се разгъва и да се използва като единично легло. То е най-подходящо за легло за гости, а не за ежедневно легло.

  Ъглов разтегателен диван - този модел изисква повече пространство, тъй като има разширение и/или отворен край от двете страни. Ъгловият диван, от друга страна, има предимството да разполага с много място за съхранение и допълнително място за спане, когато е разгънат.