Комфортни и практични кушетки за всеки дом

Кушетките са модерен и стилен избор за дома. Дизайнът, удобството и функционалността са взети предвид. В JYSK разполагаме със селекция от кушетки с различен дизайн, цветове и материали. Независимо дали харесвате плетени или текстилни покрития, ние предлагаме нещо за Вас. Семплият и скандинавски вид прави нашите кушетки подходящи за повечето домашни интериори.

5 артикула
  5 артикула

  Модерна кушетка, която приканва към спокойни моменти

  Кушетката е модерна мебел, която допринася за красивия интериор. Тя е стилна и лесна за преместване в дома, независимо дали става дума за дрямка, допълнително място за сядане във всекидневната или за легло за гости в офиса. Тук естетиката е от първостепенно значение и не е необходимо да правите компромиси с дизайна и визуалното изразяване на интериора. Направете кушетката си привлекателна с хубаво одеяло и няколко декоративни възглавнички.

  Можете да изберете да използвате кушетка вместо традиционен диван. Тя ще създаде лек и модерен вид, който се вписва идеално в скандинавския интериор. В JYSK някои от нашите кушетки се предлагат с вградено място за съхранение, така че домът Ви да изглежда подреден и чист. Използвайте допълнителното пространство за съхранение на допълнителни завивки и възглавници.

  6 предимства на кушетката

  Кушетките са все по-актуални като част от интериорния дизайн на домовете и ние виждаме няколко предимства на инвестицията в тази красива мебел.

  • Многофункционални мебели;
  • Идеален за бърза дрямка;
  • Красив и приятен за окото дизайн;
  • Допълнително пространство за нощувка на гости;
  • Лека мебел - и като израз, и като функция;
  • Вписва се добре в декора на големи помещения;