Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Дневна с канапе, поставка за телевизор и различни декорации.

Масата за телевизор и „hygge“-то в дневната

Дата:

Категория: Дневна

Освен всепризната ѝ функционалност, масата за телевизор може да бъде използвана в дневната по креативен начин. Все повече през свободните часове прекарваме вторачени в лаптоп, таблет или телефон, а телевизорът остава на заден план. Масата за телевизор може да се окаже по-практична от това да съхранява DVD колекцията и дистанционните. Тя не заема много пространство, но дава възможност да се развихрите с декорациите.

Ето и три решения, които ще Ви помогнат да извлечете най-доброто от Вашата маса за телевизор.

Дневна с канапе, кошница, малка настолна лампа и модерна поставка за телевизор.


Вашата телевизионна поставка е находка от добрите стари времена или все още служи по предназначение? – Отговорът на този въпрос е в многобройните свежи решения за нейната декорация. Те са изключително лесни и ще я преобразят в модерно дизайнерско решение. А най-приятната част, може би вече имате всичко необходимо вкъщи.

1. Мини хоризонт в дневната 

Разнообразни декорации на поставка за телевизор.


Ако разполагате със сравнително много пространство за декорации, можете да пресъздадете мини хоризонт. Използвайте декорации с идентична височина и различни размери, за да постигнете интересен и динамичен вид. Поставяйки част от предметите на предни позиции, ще придадете дълбочина.

2: Вмъкнете растения 

Две саксии на модерна поставка за телевизор.


Добавянето на растения сред декоративните аксесоари е добра идея. Зеленият цвят и органичните форми ще помогнат за създаването на жизнен и интересен декор.

Висящо растение в лилава саксия.


Изкуствените растения, които предлагаме, изглеждат толкова добре, че трудно ще забележите разликите с просто око.

3: Играйте със сенките

Свещник и декоративен орнамент.


Свещите и източниците на приглушена светлина са задължителни за „hygge” атмосфера. Използвайте различни осветителни тела, с различни размери, за да постигнете желания ефект. Настанете се удобно и се насладете на приятните моменти в компанията на декоративния орнамент STEN и интересните сенки.

Малка настолна лампа с ретро аспект.


Кокетната настолна лампа ALBERT е брилянтен източник на светлина. Използвайте я, за да вмъкнете частица комфорт и във Вашата дневна.