Изкуствени цветя и декоративни растения

Цветята и растенията са красив декоративен елемент, който внася жизненост и цвят в дома. Но не всички имаме време или желанието да се грижим за тях. Тук на помощ идват изкуствените цветя и декоративните растения. Те са практична и красива алтернатива и могат да бъдат използвани навсякъде в дома без да се съобразявате с количеството постъпваща светлина, влага или температура. В JYSK Ви предлагаме богат избор от изкуствени цветя и декоративни растения, както в красиви нюанси зелено, така и в лилаво, розово, жълто или червено. Цветята и растенията, които предлагаме са изработени от висококачествена пластмаса и изглеждат изключително реалистично.

29 продукти
  29 продукти

  Декорация - Изкуствени растения

  Страхотна оферта
  Изкуствено растение KRISTOFFER В80см ас.
  2,20 ЛВ./бр.
  7,49 ЛВ. /бр.
  Спестете 70%
  Само в магазините
  Страхотна оферта
  Изкуствено растение THEO В70см лилаво
  25 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Изкуствено растение DAVID В65см асорти
  25 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Само в магазините
  Изкуствено растение MARIUS Ø38xВ42см
  27,50 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  Ново
  Изкуствено растение ARVID В70 см зелено
  30 ЛВ./бр.
  49,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  До изчерпване на количествата
  Само в магазините

  РАСТЕНИЯ И ЦВЕТЯ, КОИТО НИКОГА НЕ УВЯХВАТ

  Украсете дома си със зелени растения и пъстри цветя. Популярна тенденция в интериорния дизайн е домът да се украсява със зелени растения. Растенията придават живот и топлина на семплия стил на интериорния дизайн, но също така могат да имат успокояващ и тих ефект в домове с много вещи и цветове. Цветята и растенията са идеално допълнение към стаята, но понякога е трудно да поддържате всички растения живи. С реалистичните изкуствени цветя не е нужно да се притеснявате за помненето и поливането им. Освен това те бързо се изплащат, тъй като не се налага да купувате свежи рязани цветя за всички вази в дома си.

  Приложенията са многобройни. Използвайте изкуствените си растения във всяка стая като растение за всекидневна, декорация за маса, на перваза на прозореца, в банята или в стаята на тийнейджъра. Нуждаете се от хубава ваза или саксия? Вижте нашия голям избор.