Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Подредено бюро със стол, настолна лампа, дъска за бележки и отделения за съхранение.

Пет съвета да въведете ред през новата година

Началото на новата година е най-подходящото време да въведете ред във Вашия дом - домашен офис или библиотека с любими четива. Тайната на порядъка е в организацията. Колкото скучно и трудоемко да звучи, ние ще Ви помогнем с пет съвета, за да постигнете видими резултати.

1. Организирайте зарядните в малки кутии за съхранение

Няма нищо по-изнервящо от това да търсиш зарядното, когато телефонът е на последните няколко процента живот. Решението е да съхранявате всички зарядни на едно място, близо до контакт.

2. Не забравяйте бележките и списъците със задачи

Окачете Вашите бележки на специална дъска, за да ги виждате. Когато написаните проекти, задачи и мисли са пред очите Ви, със сигурност ще ги доразвиете. Идеята да държите бележник близо до леглото е прекрасна. Мигновено ще записвате всички връхлитащи Ви мисли преди лягане или щом се събудите.

3. Използвайте всеки квадратен метър

Ако обитавате по-малко жилище, използвайте всеки квадратен метър, за да избегнете безпорядъка. Една кокетна идея са закачалките за дрехи, окачени на куки. Това е оригинален подход за украса на стените. Изкуствените растения или списанията ще бъдат несиметрично разположени и цветен акцент.

4. Практично място за съхранение на опаковъчна хартия

Практичното съхранение на дългите и тънки ролки опаковъчна хартия е трудоемко. Високата плетена кошница е подходящо място. В нея можете да поставите както излишното одеяло, така и деко възглавница.

5. Прозиращите решения за съхранение ще Ви спестят време

Групирайте Вашите принадлежности в зависимост от това как ги използвате. Например ножица, моливи и лепило поставете в едно отделение. Ключове и портмоне или принадлежностите за гримиране в друго. Практичното прозиращо решение за съхранение ще Ви спести и време, няма да отваряте всяко отделение, за да видите какво се крие там. Какво ще кажете за VICKLEBY на снимката по-горе, изключително практично и лесно преносимо.

Как поддържате реда във Вашия дом? Оставете ни Вашите съвети в коментарите.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

5 функционални идеи за оформяне на антрето

5 функционални идеи за оформяне на антрето

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови идеи за съхранение в дома

Нови идеи за съхранение в дома