Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Подредено бюро със стол, настолна лампа, дъска за бележки и отделения за съхранение.

Пет съвета да въведете ред през новата година

Дата:

Категория: Декорация

Началото на новата година е най-подходящото време да въведете ред във вашия дом - домашен офис или библиотека с любими четива. Тайната на порядъка е в организацията. Колкото скучно и трудоемко да звучи, ние ще ви помогнем с пет съвета, за да постигнете видими резултати.

Trolley with chargers for mobile phone and tablet


1. Организирайте зарядните в малки кутии за съхранение

Няма нищо по-изнервящо от това да търсиш зарядното, когато телефонът е на последните няколко процента живот. Решението е да съхранявате всички зарядни на едно място, близо до контакт.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Bulletin board with notes above a desk


2. Не забравяйте бележките и списъците със задачи

Окачете вашите бележки на специална дъска, за да ги виждате. Когато написаните проекти, задачи и мисли са пред очите ви, със сигурност ще ги доразвиете. Идеята да държите бележник близо до леглото е прекрасна. Мигновено ще записвате всички връхлитащи ви мисли преди лягане или щом се събудите.

Hangers on a wall with magazines and an artificial plant


3. Използвайте всеки квадратен метър

Ако обитавате по-малко жилище, използвайте всеки квадратен метър, за да избегнете безпорядъка. Една кокетна идея са закачалките за дрехи, окачени на куки. Това е оригинален подход за украса на стените. Изкуствените растения или списанията ще бъдат несиметрично разположени и цветен акцент.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Basket with a throw and rolls of gift wrapping paper


4. Практично място за съхранение на опаковъчна хартия

Практичното съхранение на дългите и тънки ролки опаковъчна хартия е трудоемко. Високата плетена кошница е подходящо място. В нея можете да поставите както излишното одеяло, така и деко възглавница.

Open storage box with handle, containing scissors, pens, pegs


5. Прозиращите решения за съхранение ще ви спестят време

Групирайте вашите принадлежности в зависимост от това как ги използвате. Например ножица, моливи и лепило поставете в едно отделение. Ключове и портмоне или принадлежностите за гримиране в друго. Практичното прозиращо решение за съхранение ще ви спести и време, няма да отваряте всяко отделение, за да видите какво се крие там. Какво ще кажете за VICKLEBY на снимката по-горе, изключително практично и лесно преносимо.

Как поддържате реда във вашия дом? Оставете ни вашите съвети в коментарите.