Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Висящи плетени кошници, ароматни масла и комплекти за баня

Почерпете вдъхновение за банята в новата колекция Nordic Mood

Независимо дали живеете в апартамент, къща или имате баня за гости, която се нуждае от обновяване, новата колекция Nordic Mood на JYSK съдържа продукти, които са подходящи за всички бани. "В тази колекция специално се фокусирахме върху това продуктите да са практични и малки, така че да се вписват и в по-малки бани. В същото време те могат да създадат повече пространство във всички бани", казва Laurence Muller, мениджър на категорията за бани в JYSK.

Диспенсърът за сапун и поставката за четки за зъби BOLIDEN са специално проектирани да пасват на малка мивка. Комплектът за баня от бежова керамика придава минималистичен вид на банята.

Стъклен буркан за съхранение и комплект за баня в бежова керамика.


В колекцията има няколко продукта с разнообразни функции, като например стъклото за съхранение GRUMS. "GRUMS се вписва идеално при съхранението на памучни тампони или памучни пръчици", казва Laurence Muller. Ако искате да спестите място, капакът може да служи и като отделен контейнер за бижута.

Смесете серията BOLIDEN с подходящите подноси HARADS, които добавят шарки и цветове към неутралната серия със своя флорален мотив. Заедно с ароматизираното масло HURVA керамичните тавички с цветя омекотяват минималистичния вид.

Ароматно масло върху цветен поднос
Ароматно масло HURVA рози и плодове 120 мл
7,50 ЛВ./бр.
(62.50 /литър)
Само в магазините

Вдъхновение за банята за всички размери бани

"С тази колекция се фокусирахме върху продукти, които могат да оптимизират банята", казва Laurence Muller. Например с новото ароматно масло HURVA, което преосмисля класическото ароматно масло. Тук ароматните пръчици са заменени с цветен фитил, изработен от хартия, така че освен че придава на банята прекрасен аромат на рози и плодове, той е и приятна декорация.


Ако се нуждаете от повече място за съхранение, лесно можете да използвате стените си с висящите плетени кошници OPE от дърво, сертифицирано по FSC (FSC® N001715). В тях можете да съхранявате продукти за грижа или цветни кърпи, като например SEGERSTA. SEGERSTA е боядисана памучна кърпа, изработена от 30% рециклиран памук. Кошниците улесняват намирането на необходимото както за Вас, така и за гостите Ви.


Два пъти годишно Laurence Muller, нашият опитен мениджър на категории в областта на кърпите, постелките за баня, завесите за душ и аксесоарите за баня, подготвя колекция от стилни и подходящи продукти за Ваше вдъхновение. Колекцията се нарича Nordic Mood и е нова в магазините ни и на JYSK.bg от 19 април.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача