Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Уред за гладене с пара и стойка за дрехи

Седем причини да използвате уред за гладене с пара

Дата:

Категория: Баня

През това лято в нашите магазини ще Ви предложим уред за гладене с пара REIMER. С негова помощ ще елиминирате гладачната дъска и ютията.

Все пак не искаме да захвърлите старата ютия и да се втурнете да попарвате ризите и роклите. Първо ще Ви изброим седемте предимства на уредите за гладене с пара. Започваме с: 

 1. Уредът за гладене с пара ще удължи живота на дрехите Ви. Парата е не само удачен начин за премахване на гънките от тъканите, но ги прави по-издръжливи.
 2. Постоянната пара премахва гънките. Когато „гладите“ с пара, ще получите леко небрежен вид, отколкото изпънатият завършек, който се получава при ютиите.
 3. Може да бъде използван върху всички материи. Уредът за гладене с пара е подходящ за дрехи, покривки и завеси. Предимството на моделите REIMER е, че са лесно преносими из целия дом.
 4. REIMER е изключително практичен както при вертикално, така и при хоризонтално гладене. Уредът за гладене с пара се използва с една ръка. По-този начин ще гладите дрехите директно на закачалката. 
 5. Благодарение на парата, ще освежите дрехите без да ги перете в пералня или да ги носите на химическо чистене. С уреда ще освежите тъканите, като използвате единствено вода и топлина.  
 6. Премахва миризмата и убива 99.9% от бактериите. С помощта на парата не само избягвате риска да изгорите любимата риза, но унищожавате голяма част от микробите и бактериите. С този вид гладене се премахват и лошите миризми.
 7. Компактен и лесен за съхранение. Дизайнът на уреда за гладене с пара е лесен за съхранение и транспортиране. Той е подходящо решение за командировки или ваканция.


Почистването и гладенето с пара са идеален начин да спестите пари и да запазите външния вид на дрехите си. Парата ще Ви помогне да се отървете от досадните гънки, но без да изгорите тъканите. В комплект с нашия уред за гладене с пара Вие получавате:

 • Приставка с четка, която концентрира парата и ѝ позволява да проникне в тъканите. Това прави гладенето на тежките материи лесно.
 • Щипки за изглаждане на ръбове и колани.
 • Кука, която може да бъде поставена на вратата на гардероба. Така ще гладите и прибирате дрехите по-бързо.
 • Резервоар за вода.