Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Нежно спално бельо от памучен сатен.

Три комплекта спално бельо, с които да започнете новото десетилетие

Дата:

Категория: Спалня

Като всяко ново начало, всяка нова година е специална, заредена с енергия, очаквания и планове. Новото десетилетие е още по-специално. Заслужава повече внимание - какво по-хубаво от усещането за лукс. В жилището стаите трябва да са уютни и всяка една от тях да подчертава вашия стил. С помощта на един нов комплект спално бельо ще постигнете малки вълшебства. Мекото докосване на текстила ще ви потопи в жадуваната атмосфера на релакс, а избраният от вас мотив ще ви зареди с цветни емоции и спомени.

В JYSK сме подготвили нови предложения в гамата със спално бельо. Нашият опитен закупчик Kathrine Møller Vinther с удоволствие представя накратко своите фаворити:

HELENE - копнеж за безгрижните дни

Бяло спално бельо с жълти цветя.

„Комплект HELENE е изпъстрен с малки жълти цветя. Чаршафите и калъфките имат дискретен блясък, докосвайки ги, ще усетите кадифена нежност. Този красив, семпъл и наивен дизайн е изработен от 100% памучен сатен. Много ми напомня за безгрижните времена, когато излизахме на летни разходки и пиехме лимонада под дебелата сянка на дърветата в парка. Времената, в които си лягаш късно през късите скандинавски нощи, оставяш прозореца отворен, за да влезе нежната песен на птиците.”

ELLEN – нежни цветове

Спално бельо от бледолилаво и светлозелено окачени на релса

“ELLEN е спално бельо, изработено от 100% памук. Семплият едноцветен дизайн можете да комбинирате според вашите предпочитания. Игривите цветове - искрящо жълто, бледолилаво или нежно зелено, ще освежат спалнята. Семплото излъчване на комплекта ми напомня, че трябва да отделя време за себе си и да се отдам на прекрасна почивка. Тук не преобладават шарки или детайли, отвличащи вниманието, а само нежни цветове.“

OLIVIA– travel back in time

Спалня с завивки и възглавници облечени в спално бельо

„Спален комплект OLIVIA е с нежни лилави шарки, допълнени с малки цветни клонки с жълто и зелено. Този тип мотиви, вдъхновени от природата, навяват на 70-те години, без да губят модерното си излъчване. Комплектът е изработен от 100% памучен перкал. Това е нашият вариант за висококачествен памук. На допир спалното бельо OLIVIA е нежно и изключително издръжливо.“, категорична е Kathrine MøllerVinther.